Шановні земляки!

Шановні земляки!

Ми з вами переживаємо надзвичайно непростий і відповідальний час. Час, коли вирішується майбутнє нашої незалежної держави. І це майбутнє нині залежить від кожного з нас, від нашого вибору і громадянської позиції.
Щиро вдячний всім, хто взяв участь у першому турі Президентських виборів і віддав свій голос за майбутнє України, за мир і добробут. Вдячний тим, хто зрозумів і усвідомив, що вже зроблено надзвичайно багато на шляху України до її розквіту і становлення.
І нині нікому з істинних патріотів нашого краю не можна залишатися байдужим спостерігачем — 21 квітня всім нам потрібно прийти на другий тур Президентських виборів і віддати свій голос за Україну, за її волю і незалежність, за продовження розбудови нашої європейської держави, за продовження впровадження реформ — нехай складних і болючих, проте необхідних заради кращого майбутнього українського народу.
Згадаймо, як тяжко давалося Україні прагнення до незалежності, скільки найкращих її синів і дочок віддали своє життя на тому шляху заради майбутнього нашої країни, заради мирного неба, заради вільного і всеперемагаючого звучання на рідних просторах українського слова.
І нам усім це вдалося — наша країна встала з колін і йде своїм незалежним шляхом! Він — тернистий і непростий, але маємо терпіння і розважливість, бо іншого шляху до миру і добробуту, стабільності і європейського розвитку немає! Будьмо мудрими.
Слава Україні! Героям слава!
З повагою Віктор МЕЛЬНИК, депутат Житомирської обласної ради