www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 15/2019

12 Квітня 2019 | Оприлюднив: | 4 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. У людини, яка змерзла, не потрапляє ... А. Око на око. Б. Зуб на зуб. В. Вухо на вухо. Г. Шапка на голову.
  2. Місто, врятоване гусьми. А. Париж. Б. Рим. В. Мадрид. Г. Київ.
  3. Професія Карло, «батька» Буратіно. А. Столяр. Б. Слюсар. В. Швець. Г. Шарманщик.
  4. Фрукт, завдяки якому було відкрито закон всесвітнього тяжіння. А. Груша. Б. Яблуко. В. Персик. Г. Авокадо.
  5. Яка тварина померла з голоду, перебуваючи між двома в’язками сіна? А. Осел. Б. Кінь. В. Корова. Г. Кролик.
  6. Куди пролягає шлях через шлунок чоловіка? А. До печінки. Б. До мозку. В. До серця. Г. До гаманця.
  7. Якого моря не існує? А. Синього. Б. Жовтого. В. Чорного. Г. Білого.
  8. Хобі Брюса Уілліса? А. Співає блюз. Б. Стрибає з парашутом. В. Колекціонує велосипеди. Г. Грає в Лізі Сміху.
  9. У якому американському штаті знаходиться Голлівуд? А. Каліфорнії. Б. Колорадо. В. Флориді. Г. Техасі.
  10. З якого м’яса готується котлета по-київськи? А. Свинини. Б. Курятини. В. Телятини. Г. Баранини.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №15: 1. Б. 2. Б. 3. Г. 4. Б. 5. А. 6. В. 7. А. 8. А. 9. А. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,