Поминання 16/2019

Поминання 16/2019































19 квітня минає рік з дня смерті ніжної та люблячої матусі, бабусі та прабабусі — Лідії Карлівни ОПАНАСЮК


Перестало битись велике добре серце, в якому вистачало місця для всіх. Немає таких слів, щоб висловити нашу печаль. Скільки не мине часу, Ви завжди будете з нами, охороняючи нас ангелом.


Вічно сумуючі рідні



Хто пам’ятає — пом’яніть, а хто забув — згадайте...


23 квітня минає рік, як перестало битися серце люблячого чоловіка, батька, дідуся — Степана Сергійовича КАСЯНЧУКА

18.01.1941-23.04.2018 р.


Кажуть, Бог забирає найкращих. Жорстока хвороба забрала Тебе у нас. Плаче серце і болить душа, не вгасає біль розлуки, сумую, світ став порожнім без Тебе. Не можу змиритися, що Ти ніколи вже мені не посміхнешся. Ти був для нас опорою, порадником, гарним батьком, дідусем та найкращим чоловіком. Нехай у цей день згадають добрим словом усі, хто Тебе знав. Хай над Твоєю могилою співають пташки, хай Твій спокій оберігають краплинки роси — то мої сльози. Спи спокійно, любий, ріднесенький наш. Ти заслужив Божого тепла і Царства Небесного!


Вічно сумуючі дружина, доньки, онуки та всі рідні



23 квітня минає 5 років, як пішов передчасно із життя люблячий чоловік, найкращий тато та дідусь — Микола Пилипович ЧОРНИЙ


Нам так завжди його не вистачає, ще міг би жити, та доля із стежини не звертає. І скільки б часу не минуло, як його не стало, ми всі сумуємо, пам’ятаємо, поминаємо. Хто знав його, — згадайте добрим словом.


З глибоким сумом дружина, діти, онука та родичі



18 квітня — 20 років, як пішла з життя дорога, добра людина, матуся, бабуся, тітка — Євгенія Матвіївна ГУРИНЧУК


Якби могла Ти довше жити, — були б щасливі внуки й діти. Але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Тебе ми будем пам’ятати — була найкраща в світі мати. Таких, як Ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство Тобі Небесне і світла пам’ять, рідненька.

Всі, хто знав її, згадайте добрим словом.


Сумуючі дочка, син, внуки, племінниці



20 квітня минає рік світлої пам’яті Анастасії Михайлівни ЛАВРЕНЮК


Глибокий сум і добра пам’ять назавжди залишаться з нами.


Син, невістка, онуки, правнуки



18 квітня минуло 40 гірких днів, як пішов у вічність дорогесенький мій чоловік та найкращий і люблячий у світі татусь — Олег Іванович АНДРЕЄВ з с.Ярунь


Як сумно без тебе, рідненький, печаль не проходить і серце болить. Та не зітруться тії рани, що принесла нам смерть твоя. Пішов від нас ти дуже рано, ніхто не міг тебе спасти, на серці в нас глибока рана — поки живі ми, з нами ти. Нам дуже боляче, що за лічені хвилини жорстока смерть загасила полум’я твого життя. Царство Небесне тобі, рідненький, нехай свята земля береже твій сон.


У глибокій скорботі дружина та діти



24 квітня минає 40 днів з дня смерті чудової людини — Василя Ілліча ЧАПЛИГІНА


Минає час, а на душі і в серці — вічний біль і печаль. Важко і самотньо жити в нашій хаті. Дякуємо Богові, що ти був у нашому житті. Вічний спокій твоїй добрій душі. У скорботі голови схиляємо, сумуємо, любимо, пам’ятаємо. Усі, хто знав його, згадайте разом з нами добрим словом і тихою молитвою. Вічний спокій і Царство Небесне.


Вічно сумуючі мати, дружина, діти, онуки, брати, сестри, свати, друзі і знайомі