Вітання 16/2019

Вітання 16/2019































19 квітня 2019 року святкують Золоте весілля Михайло Володимирович та Світлана Іванівна ДУБОВЕЦЬ


Минуло вже піввіку з того часу, як в Вашому житті цвіла весна, і скільки пережито і прожито разом, і скроні побілила сивина. В нагороду за любов і мудрість, за Ваші в парі прожиті літа, за те, що зберегли родину нашу на хвилях часу в радості й біді, за те, що долю порівну ділили і стали гідним прикладом в житті. Тож, будьте нам здорові і щасливі, хай спільний шлях Ваш довго ще цвіте, про батьківське весілля Золоте!


З любов’ю сестра Ніна з сім’єю



18 квітня відсвяткувала 20-річчя найдорожча донечка, сестричка, внучка — Наталія Юріївна ЛАВРЕНЧУК


У цей святковий світлий день, коли настав твій ювілей, ми щиро вітаємо, здоров’я і щастя бажаємо. Усю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, найкращі всі, що довподоби, квіти даруємо тобі у цей святковий день.


З любов’ю тато Юра, братик Вова, бабуся Анастасія. т.Світлана, д.Роман, всі рідні



21 квітня зустрічає чудовий ювілей — 80 років — Олексій Степанович ПУШКАРЬОВ


Бажаємо щастя, здоров’я і сил, щоб довгі літа плечей не схилили, щоб радість знайшли ви в онуках і дітях, у дружному колі родини.


Дружина, дочка, зять, внуки і правнуки



21 квітня виповнюється 65 років Миколі Васильовичу ВЕРЕМІЙЧУКУ


Таточку, з Днем народження тебе! Ти для нас — найкращий у світі, найрозумніший, найсильніший та найбільш коханий!

Не вистачає слів, щоб подякувати тобі за те, татку, що ти — наша опора і захист з самого дитинства, ти — чоловік, за яким твоя дружина відчуває себе як за кам’яною стіною, ти — чудовий, чуйний дідусь. Якби не ти, то багато чого в цьому житті було б для нас непосильним. Спасибі за твоє терпіння та турботу, за міцні руки, що ніколи не знають спочину. Ти був і будеш для нас прикладом того, яким повинен бути справжній чоловік. Нехай твоя душа ніколи не старіє, а серце не втрачає доброти.


Твоя сім’я



ПОДЯКА


Висловлюємо щиру вдячність працівникам швидкої допомоги: фельдшерам: Величко О.П., Марчук О.Г., диспетчеру Левандовській І.В. за швидкий приїзд та порятунок мого сина Козаченка В.І., а також велика вдячність лікарю неврологічного відділення Голуб П.В., медсестрі Павленко Л.В. за їх невтомну працю і лікування.

Здоров’я, благополуччя Вам та Вашим родинам.

Хай Вас Бог береже.


Сім’я Козаченків


 

21 КВІТНЯ РИМО-КАТОЛИКИ СВЯТКУЮТЬ СВІТЛЕ ХРИСТОВЕ ВОСКРЕСІННЯ


Шановні новоград-волинці, мені дуже приємно привітати значну частину громади міста — віруючих римо-католиків — зі світлим святом — Великоднем!

Свято Пасхи символізує життя, любов та злагоду. Воно закликає нас до єдності, милосердя та справедливості. З настанням Пасхальних свят пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю.

Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно.

Вітаючи зі святом, бажаю вам миру та спокою у ваших домівках. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи.

Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, достатку, любові й тепла. Хай Божа милість, взаємна повага та порозуміння допоможуть нам здолати всі труднощі на шляху до добробуту й гармонії.

Христос Воскрес!


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Ольгу Яківну ВАЛІНКЕВИЧ — 19.04.1927 р.н.

Олексія Степановича ПУШКАРЬОВА — 21.04.1939 р.н.

Євдокію Климентіївну КРАВЕЦЬ — 23.04.1926 р.н.

Степана Сергійовича КАРПЛЮКА — 23.04.1931 р.н.

Марію Петрівну ЛАДІКОВУ — 24.04.1921 р.н.

Марію Кузьмівну ПИЛИПЧУК — 24.04.1931 р.н.

Валерія Володимировича КОРОБЧУКА — 19.04.1964 р.н.

Володимира Івановича ДРИБАСА — 20.04.1948 р.н.

Олександра Анатолійовича МАКСИМОВИЧА — 22.04.1964 р.н.

Юрія Петровича ЮХИМЧУКА — 23.04.1961 р.н.

Володимира Анатолійовича ВОЛОБУЄВА — 23.04.1965 р.н.

Володимира Миколайовича ПОТОПАЛЬСЬКОГО — 25.04.1954 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»