Двадцять один боксер із Новограда взяв участь у всеукраїнському турнірі

Двадцять один боксер із Новограда взяв участь у всеукраїнському турнірі

Потужною командою виступили боксери з Новограда-Волинського, вихованці міської ДЮСШ, на 4-му відкритому міжобласному турнірі з боксу пам’яті Заслужених тренерів України Віталія Мартиненка та Юрія Тончука. Змагання проходили в місті Острозі, де функціонує успішна школа боксу. Тож, звягельчани регулярно відвідують турніри, що проводяться в сусідній області.
«Учасниками стали 130 боксерів із 7 областей — Житомирської, Рівненської, Хмельницької, Львівської, Волинської, Тернопільської та Київської.
Рівень турніру — високий, багато сильних суперників, проте наша команда виступила успішно», — поділився враженнями головний тренер, голова міської федерації боксу Леонід Плісак.
Переможцями стали Олексій Плісак, Станіслав Плисак, Іван Чирко, Святослав Бірюк, Ярослав Юрченко, Анатолій Петров, Андрій Ковальський, Нікіта Невмержицький, Віктор Іваникович, Олексій Тищук.
Другі місця посіли Артем Романюк, Іван Грива, Олексій Дем’янчук, Микола Поліщук, Іван Магдич.
Третіми стали Вадим Михайлюк, Максим Бойко, Давид Фіголь, Максим Максимчук, Андрій Жабровець, Андрій Люшин.
«Для багатьох із наших боксерів це був дебют, особливо в молодшій групі — 2007-2008 р.н. Відзначу також, що в нашій команді присутні вихованці школи-інтернату, а також жителі району. Багато з них здобули перемоги. Проте головне — це перемога над собою!» — додав Леонід Плісак.
Окрім цього, Олексія Плісака нагородили почесним призом — боксерською рукавицею — за його досягнення на європейській арені і як одного з найсильніших спортсменів цього турніру.
Інформація федерації боксу