Зацвіла «Сакура-2019» на Закарпатті: призові місця — у студії «Candle»

Зацвіла «Сакура-2019» на Закарпатті: призові місця — у студії «Candle»

\"ЗацвілаСпортивна акробатика на пілоні останніми роками стрімко розвивається у Новограді-Волинському. Цей вид спорту став нині досить популярним в Україні — лише у нашому місті діє декілька студій танцю на шесті. І хоч між ними існує негласна конкуренція, у спорті це завжди позитивно впливає на здобутки.
Учениці місцевої студії «Candle» (у перекл. з англ. «свічка») під керівництвом Наталі Сосновської привезли призові місця з Всеукраїнського чемпіонату повітряної акробатики та pole-спорту «Сакура-2019», що пройшов 13-14 квітня в Ужгороді.
Близько двохсот учасниць із різних областей України взяли участь у спортивних змаганнях. Дівчата з Новограда-Волинського гідно представили поліський регіон. Вперше змагання пройшли на Закарпатті, в Ужгороді, раніше акробатки з Новограда відвідували чемпіонати в інших обласних центрах України.
Олена Косянчук посіла друге місце у категорії «pole-art», Юлія Романюк — третя у категорії «pole-sport», Марина Островська увійшла у п’ятірку кращих у своїй віковій категорії.
«Усі задоволені — організація дуже нам сподобалася, це хороший досвід для дівчат, — поділилася мама однієї з учасниць Валентина Романюк. — Вітаємо наших спортсменок і бажаємо нових перемог!».
Юлія КЛИМЧУК