ТУРИСТИЧНА АГЕНЦІЯ «ПОЇХАЛИ З НАМИ!» ТЕПЕР І В ЗВЯГЕЛІ

ТУРИСТИЧНА АГЕНЦІЯ «ПОЇХАЛИ З НАМИ!» ТЕПЕР І В ЗВЯГЕЛІ

Хто з нас не мріє про відпочинок? Дочекатися довгожданої відпустки, скласти речі і «махнути» кудись… А от куди? Чи то поніжитися на сонячному пляжі, чи помандрувати у екзотичні заморські країни, а, може, здійснити тур у Західну Європу, чи, зрештою, віддати належне нашій рідній природі — Карпатам або Криму? Вибір нині надто великий, тож є над чим помізкувати, аби отримати задоволення і приємні враження від мандрівки. Щоб допомогти новоград-волинцям здійснити мрію про відпочинок, у нашому місті нещодавно було відкрито представництво відомої мережі туристичних агенцій «Поїхали з нами!», розповідає її керівник Віктор ЮРКОВ:
— Наша компанія працює з 2002 року, спочатку були відкриті філіали у всіх обласних містах, тепер дійшла черга і до районних, таких як Новоград-Волинський. Ми працюємо з 38 іноземними туристичними операторами, причому, лише з тими, у кого гарна репутація. У нашому розпорядженні є так званий «чорний список» операторів та готелів, з якими краще не мати справи.
— Розпочинається «великий» туристичний сезон, що пропонується бажаючим відпочити?
— Ми готові запропонувати весь спектр послуг: це і Крим, і Закарпаття, якщо брати Росію — то це практично всі курорти і санаторії — Єсентуки, Кисловодськ, П’ятигорськ тощо. До речі, наші російські колеги підготували дуже цікаві маршрути, аж до Гімалаїв. І це не лише гучні слова, — це справжній екстремальний туризм, адже не всім подобається просто лежати на пляжі коло моря.
На даний момент закінчується сезон подорожей до Єгипту, адже з травня там починається дуже спекотна погода. Зате починається сезон у Туреччині. Кому ж до вподоби вітчизняні курорти, — будь-ласка.
Або, до прикладу, автобусні тури по Європі — починаючи з Чехії і закінчуючи Великобританією. Вони різні за тривалістю і вартістю. Скажімо, нещодавно підбирали мешканці міста тур по Чехії, зупинилися на варіанті 6 днів, ціна 155 євро. Сюди входить проїзд зі Львова, три дні у Празі, один день — Дрезден. Проживання у готелях 3-4 зірки. У програмі — екскурсії, відвідування музеїв тощо, кому цього бракує, — за додаткову плату можна отримати масу розваг.
— Світова економічна криза якось вплинула на туристичний бізнес?
— Наприкінці лютого я відвідав Єгипет, тут спостерігається тенденція перегляду цінової політики, оскільки поток туристів зменшився десь на 30%, хоча у компанії «Поїхали з нами!» продаж турів навпаки зріс на 15%. Отож ціни мають зменшитися. Хоча, якщо брати так звану «палаючу» путівку, то можна суттєво зекономити. Але люди такі поїздки планують заздалегідь і при ранньому бронюванні — теж можливі додаткові знижки. Про це добре знають іноземці, але не завжди здогадуються наші громадяни. Одне слово, ми можемо підібрати будь-який варіант справді якісного відпочинку. Чекаємо на вас у нашому офісі, що знаходиться по вул. Шевченка, 54, телефон 2-00-00.
Розмовляв Олександр ГЕМБАРСЬКИЙ