Вітання 17/2019

Вітання 17/2019































27 квітня святкуватиме День народження наша колега, гарна чарівна жінка — Наталія Анатоліївна МОРОЗОВА


Бажаємо побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень. Щоб паморочилося в голові від любові, а земля йшла з-під ніг від щастя. Щоб тебе завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, а твого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше тобі в житті посмішок і позитиву. Живи, мрій, кохай, світися, насолоджуйся, дивуйся!


З повагою колектив редакції газети «Звягель»



Квітучої весняної пори року — 27 квітня — зустрічатиме свій прекрасний ювілей наша дорога Ольга Степанівна КОТЮБІНСЬКА


Скільки років тобі — не питаємо, хай зозуля рахує в гаю, ми із тими літами вітаємо, що постукали в душу твою. Хай буде здоров’я багато-багато, хай щастя і мир проживають у хаті. Хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою.


З повагою тато Стьопа, мама Галя, дочка Катерина, зять Олександр, внучка Катеринка, брат Роман з родиною, Ірина, племінники Олександр і Назарій



25 квітня святкував свій 75-річний ювілей Валентин Васильович ПРИСЯЖНЮК та 20 квітня відзначила своє 70-річчя Зінаїда Степанівна ПРИСЯЖНЮК


Щиро вітаємо Вас з цими чудовими ювілеями, а також із Золотим весіллям. Бажаємо Вам здоров’я, довгих літ та сімейного благополуччя!


Брат Сахнюк Олександр Степанович з родиною



26 квітня святкує ювілей — 90 років — Єва Михайлівна ГОДЮК


Рідна матусю, рідненька Ви ненько, Вас з ювілеєм вітаєм, серденько! Хай у цей день, веселий і багатий, щастя й добро завітають до хати! Щоб у достатку, здоров’ї довіку многії літа прожити без ліку, й до привітань, як зерно до зернини, низький Вам уклін від всієї родини!



У світлий Великдень хочу побажати Вам, щоб будинок наповнювався теплом і затишком, життя — любов’ю і щастям, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме таким, яким Ви хочете його бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.

Христос Воскрес! Сьогодні вся природа радіє, навіть сонечко грає своїми променями і приносить нам радість і тепло Воскресіння, тому я і Вам бажаю насолодитися великодньою благодаттю, щоб Ви завжди світилися, як сонечко, і випромінювали для оточуючих душевне тепло, радість і світло!

Зі світлим святом Великодня!


Генеральний директор ПрАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» С.Ф.ПОРТЯНКО


 

28 КВІТНЯ — СВІТЛЕ ХРИСТОВЕ ВОСКРЕСІННЯ


Шановні новоград-волинці! Щиро вітаю вас зі світлим Христовим Воскресінням!

У день Святої Пасхи наші серця сповнені особливою радістю від доброї звістки, яка дарує надію всьому людству на спасіння та вічне життя в Царстві Божому, об’єднує всіх християн Божою любов’ю, милістю та прощенням, примиренням та порозумінням.

Тож, нехай світло Христового Воскресіння наповнить Ваші оселі радістю, миром і злагодою та додасть наснаги і енергії, а серце буде сповнене вірою у перемогу добра, як сповнені цим світлі миті Великодня!

Хай здійсняться всі ваші добрі задуми і справи, мрії і прагнення, а Боже благословення ніколи не залишає вас і ваших рідних.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Єву Михайлівну ГУДЮК — 26.04.1929 р.н.

Галину Яківну ГОНЧАРУК — 26.04.1930 р.н.

Івана Микитовича ДМИТРУКА — 27.04.1930 р.н.

Зою Йосипівну ТРЖЕНСИМЕХ — 28.04.1928 р.н.

Анастасію Костянтинівну ЗАЙЧУК — 01.05.1930 р.н.

Миколу Андрійовича ПАШКІВСЬКОГО — 01.05.1932 р.н.

Анатолія Івановича ДІДЕНКА — 27.04.1948 р.н.

Юрія Євгеновича ПАНФЕЛЮКА — 01.05.1965 р.н.

Юрія Петровича ХОМЕНКА — 02.05.1964 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»