«Звягель» — однією ногою у чвертьфіналі кубку області

20 квітня відбулися перші матчі 1/8 фіналу кубку Житомирської області з футболу «Пам’яті Героїв Небесної Сотні» сезону 2019 року.
Новоградський «Звягель» на стадіоні «Авангард», за присутності 300 глядачів (офіційна інформація федерації), розгромив «Будівельник» із Гранітного — 6:1.
Голами за «Звягель» відзначилися: А.Гороницький (10 хв., 22 хв.), Р.Гусак (15 хв., 77 хв.), А.Корнійчук (70 хв.), Д.Швець (84 хв.). У гостей єдиний результативний удар відбувся у виконанні Ю.Рихальського на 63-ій хв.
У Коростені тамтешній «Мал» розписав нульову нічию з городницьким «Поліссям». Тож, у цій парі, де немає очевидного фаворита, ще вся драматургія попереду.
* * *

На зборах представників ветеранських команд, які пройшли 19 квітня у Житомирі, визначили дату початку нового сезону, кількість учасників і формат змагань.
Чемпіонат Житомирської області серед ветеранських команд у віковій категорії 40+ розпочнеться 26 травня. Участь у чемпіонаті області візьме рекордна кількість команд — представники 18 населених пунктів, яких розділено на три групи: «Захід», «Центр», «Північ».
Команди, які посядуть перші місця у групах, та краща друга команда серед усіх груп будуть сіяними. Дві команди, які посіли другі місця у групах, та дві кращі команди, які посіли треті місця в групах, шляхом сліпого жеребкування, вийдуть на першу четвірку. Зазначимо, що 1/4 і 1/2 фіналу чемпіонату складатимуться з одного матчу.
Команда з Новограда-Волинського заявлена у групу «Захід», де її суперниками виступлять команди з Баранівки, Чуднова, Романова, Любара й Мирополя.
* * *

Вже наступної суботи, 4 травня, стартують чемпіонат та першість Житомирської області з футболу сезону 2019 року.
Склад учасників чемпіонату Житомирщини: «Полісся» (Ставки), «Звягель» (Новоград-Волинський), «Полісся» (Городниця), «Мал» (Коростень), «Будівельник» (Гранітне), ФК «Бердичів», об’єднаний колектив СДЮСШОР «Полісся» (Житомир)/«Сокіл» (Житомирський район), «Керамік» (Баранівка), «Арсенал-ДЛГ» (Овруч) та «Агролайф» (Попільнянський район).
Склад учасників першості Житомирщини: «Полісся» (Олевськ), «Оріон» (Нова Борова), «Звягель-2» (Новоград-Волинський), ФК «Радовель», ФК «Ружин», ФК «Радомишль», «Зоря» (Романів), «Зоря» (Врублівка), ФК «Миропіль», ФК «Хорошів».
У 1-му турі, 4 травня, «Звягель» зіграє на виїзді з «Кераміком», а городницьке «Полісся» (також у гостях) — із командою «Агролайф».
Підготував Олег БРЮХАНОВ