ГО «Жіноча сила»: щоб легше було стати успішними

ГО «Жіноча сила»: щоб легше було стати успішними

НА «ДІЛОВОМУ СНІДАНКУ» ДОСВІДОМ ДІЛИЛАСЯ СПІКЕР ВІКТОРІЯ ЖИЛКОВА
Вчетверте у Новограді-Волинському, цього разу — у кафе «Манго», 17 квітня, відбулася зустріч ініціативних жінок, котрі прагнуть робити корисне не лише для своєї сім’ї та власної самореалізації. Цю платформу у місті створено для мотивації, допомоги тим, хто знаходиться у пошуку себе, а також для тих, хто вже знайшов своє призначення і бажає ділитися досвідом. Щоразу учасниці спілкуються, заводять бізнесові та дружні стосунки, збирають благодійні кошти, а зібрану суму використовують для допомоги.
Важливим аспектом «Ділового сніданку» є знайомство із землячками, котрі діляться секретами успіху. Для цього організатори запрошують непересічних людей із цікавими життєвими історіями. Цього разу спікером стала Вікторія Жилкова з Новограда-Волинського, випускниця четвертої школи, котра нині мешкає у Рівному і керує агенцією свят.

Вікторію у Новограді пам’ятають, як організатора святкових заходів із агенції «Весільний переполох». Сьогодні вона є організатором топових свят у Рівному, із залученням зірок та провідних майстрів із різних сфер.
— У житті немає нічого нереального, — переконана Вікторія. — Здійсниться задумане, якщо ви встанете з дивану, вийдете із зони комфорту і почнете реалізовувати мрії. Я свого часу мусила поїхати для цього за кордон, працювала офіціантом, танцівницею, аніматором, перш ніж очолити власну святкову агенцію. Нині ми організовуємо свята будь-якого формату на високому рівні. Також я реалізувала ще одну мрію — стала дизайнером одягу, випустивши оригінальну колекцію пальт, отримала відзнаку «Top-women Рівне-2018». А раніше були часи, друзі з мене сміялися, коли я переодягалася у клоуна і йшла веселити людей... Зараз чудово себе почуваю, маючи бізнес, авто і квартиру в обласному центрі. Я виросла у Новограді, мені цікаво повернутися сюди з різними титулами і багажем емоцій. Сподіваюся, мій ентузіазм комусь стане у нагоді і допоможе знайти себе.
Представниці різних професій, переконань, статків та роду занять щоразу збираються на «Діловому сніданку». Мега-круті бізнес-леді тут наразі не задіяні, тож не варто побоюватися, що хтось може не відповідати чиїмось високим очікуванням. Наразі тут збираються кращі у своїх професіях, або ті, котрі хочуть такими стати. Є серед гостей як постійні учасниці, так і щоразу — нові.
Цього разу вдалося спільно зібрати близько чотирьох тисяч благодійних коштів. Внески пожертвували й ті, хто з якихось причин не зміг відвідати захід. Також учасниці прийняли рішення створити громадську організацію «Жіноча сила». Її діяльність буде спрямована на допомогу тим, хто цього потребує.
— Ми впевнені, що зможемо таким чином допомагати громаді, — висловила думку очільниця новоствореної ГО Яна Бен Марзук. Нагадаємо, Яна — переселенка з Донбасу, ми розповідали її історію в одному з попередніх номерів газети, як про жінку, котра у непростій життєвій ситуації переїхала з сім’єю у чуже місто, де заснувала власну справу і стала активною звягельчанкою. — Я вдячна за покладену на мене відповідальність. Для мене це дуже важливо, адже переконана, що країна — це ми. Допомагаючи іншим, стаємо прикладом для наших дітей і громади. Жити потрібно у любові, взаємопідтримці та взаєморозумінні. Якщо ви теж вважаєте, що здатні змінювати світ на краще, то ласкаво запрошуємо робити це разом із нами!
Сьогодні розпочато підготовку до іншого заходу — фестивалю «ЩасливаЯ», що 8 червня відбудеться у місті вже втретє.
«Вирішила створити цей жіночий фестиваль, адже питання саморозвитку особистості стоїть сьогодні на першому місці, — розповіла про мету своєї ініціативи психолог Тетяна Павловська. — Людина по крупинках збирає знання, як бути успішною, люблячою, щасливою, гармонійною, реалізованою. І таких, хто цікавиться, багато, і вони поряд. Для них — цей фестиваль, з тренінгами і майстер-класами».
Організатори обіцяють, що буде цікаво, і пропонують усім охочим долучатися до команди цьогорічних учасників. Слідкуйте за інформацією у мережі.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Катерини КАРМАЗІНОЇ та з мережі