Футбольні юнацькі баталії — на полях району

Футбольні юнацькі баталії — на полях району

На базі Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися фінальні районні змагання з футболу «Весна-2019» серед юнаків та дівчат.
Юнаки з Гульська, зігравши внічию зі школярами з Токарева, у другій грі з рахунком 6:0 завдали поразки футболістам із Пилипович.
Тож, в останній грі, щоб вийти на перше місце, токарівцям потрібно було перемагати команду з Пилиповичів із перевагою щонайменше в сім голів. Але рахунок — 2:0, а це означає, що перше місце здобула команда Гульської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер — А.В.Чечет).
Токарівська ЗОШ І-ІІІ ст. — 2-ге місце (тренери — Ю.П.Чижевський, С.Ю.Чижевський). Команда Пилиповицької школи посіла третє місце (тренер — В.А.Марценюк).
Серед дівчат змагалися школярки з Гульська, Суслів і Токарева.
У грі між командами з Токарева (тренери — Ю.П.Чижевський, С.Ю.Чижевський) та Гульська (тренер — А.В.Чечет) зафіксовано рахунок 0:0. Тож, команді із с.Сусли (тренер — В.Ф.Іляхов) достатньо було забити один гол гульським спортсменкам і зіграти 0:0 із токарівцями, щоб посісти перше місце.
Другою стала команда з Токарева, представниці Гульська — треті.
Команди нагороджені грамотами, грошовими преміями, а переможці — кубками районної державної адміністрації. Організатори турніру висловлюють вдячність В’ячеславу Стародубу за належне суддівство, а вчителю фізичного виховання Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. Анатолію Марценюку — за підготовку футбольного поля.
П.ПОДКАУРА