www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 19/2019

10 Травня 2019 | Оприлюднив: | 5 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Кого називають царем звірів? А. Кота. Б. Крокодила. В. Лева. Г. Тигра.
  2. Хто врятував Дюймовочку від одруження з Кротом? А. Зозуля. Б. Синиця. В. Ластівка. Г. Соловей.
  3. Гіпопотам — це ... А. Слон. Б. Кінь. В. Бегемот. Г. Крокодил.
  4. Карлсон був найкращим у світі другом. Та все ж, на день народження Малюк хотів отримати того, хто був би поруч з ним завжди. Про кого мріяв Малюк? А. Кота. Б. Собаку. В. Лева. Г. Ноутбук.
  5. Яка київська станція метро є найглибшою у світі? А. Хрещатик. Б. Арсенальна. В. Театральна. Г. Лук’янівська.
  6. Національна тварина Франції. А. Півень. Б. Індик. В. Гусак. Г. Страус.
  7. Девізом якої країни є: «Свобода, Рівність, Братерство»! А. Іспанії. Б. Шотландії. В. Італії. Г. Франції.
  8. Муза — покровителька танців. А. Мельпомена. Б. Полігімнія. В. Талія. Г. Терпсіхора.
  9. Президент Монголії з 18 червня 2009 року по 10 липня 2017 року Елбегдорж закінчив ... А. Кембрідж. Б. Гарвард. В. Оксфорд. Г. Львівський військово-політичний інститут.
  10. Німецький тренер Руді Гутендорф протягом більш, ніж 50 років роботи очолював тренерські штаби … команд з усіх континентів, крім Антарктиди, включаючи національні збірні 18 країн. А. 55. Б. 45. В. 35. Г. 25.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №19: 1. В. 2. В. 3. В. 4. Б. 5. Б. 6. А. 7. Г. 8. Г. 9. Г. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,