Обласний турнір «Шкіряний м’яч-2019»: перемога знову в наших юних футболістів!

Обласний турнір «Шкіряний м’яч-2019»: перемога знову в наших юних футболістів!

Надзвичайно приємно, що у Новограді-Волинському створюються умови для розвитку дитячого футболу. З великим задоволенням юні футболісти у вільний час, відірвавшись від гаджетів, біжать на стадіон, у тренувальний зал до тренерів, які мотивують їх присвятити себе спорту, залучають до здорового способу життя. Таке захоплення грою і систематичні тренування приносять вагомі результати.
1 травня у нашому місті на базі ДЮКФП було проведено фінал обласних змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч» 2019 року. Із чотирьох вікових груп школярів Новограда-Волинського дійти до обласного етапу вдалося юним футболістам 2007 р.н. Цього дня за кубок змагалися гравці з міського колегіуму міста Коростеня, Овруцької гімназії ім.Малишка, Баранівської гімназії, ЗНВК №1 міста Малина та Новоград-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. І хоч як дощ не намагався завадити проведенню турніру, гра пройшла з неймовірним успіхом для нашої команди. Перемога!
Наполегливі, виснажливі тренування, професійне керівництво та настанови тренерів Олександра Сидорчука та Руслана Скидана, велике бажання здобути кубок переможця дали свої результати. Тож, похмура погода аж ніяк не затьмарила яскравих щасливих посмішок на обличчях наших юних чемпіонів, коли представники Житомирської обласної федерації футболу на міському стадіоні «Авангард» нагороджували їх медалями та кубком. Із гордістю та великим задоволенням юні чемпіони отримували заслужені нагороди.
Зовсім небагато залишалось нашій команді, щоб у минулому році, отримавши такий же кубок і першість в обласному турнірі «Шкіряний м’яч-2018», дійти до Всеукраїнського етапу. Та, на жаль, не пощастило. Сподіваємось, у цьому році удача посміхнеться, і хлопцям вдасться піднятися на омріяний п’єдестал. Віримо у їх перемогу, вболіваємо, бажаємо успіху!
* * *

Не вистачало юним футболістам лише спортивної форми: зручної, якісної. З ініціативи вчителя фізкультури ЗОШ №2 Олександра Сидорчука учні отримали спортивну форму від шефів — швейна фабрика «Леся» пішла назустріч і закупила форму італійського виробника. У ЗОШ №2 переконані, що подарунок стане стимулом для кращих результатів та щиро вдячні спонсорам за підтримку.
Тетяна КРАВЧУК, заступник директора з виховної роботи ЗОШ №2