Перший напівмарафон «Lesia Grand Fest» об’єднав спортсменів з усієї України

Перший напівмарафон «Lesia Grand Fest» об’єднав спортсменів з усієї України

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав організатор музичного фестивалю «Lesia Grand Fest» і однойменного напівмарафону, що відбувся в Новограді-Волинському 4 травня, Олександр Широкопояс.
\"Перший \"Перший

«Дуже раді, що наш новий щорічний проект «Lesia Grand Fest напівмарафон» об’єднав спортсменів зі всієї України (Малин, Олевськ, Тернопіль, Вінниця, Бердичів, Київ, Львів, Житомир, Івано-Франківськ та ін.). Один учасник приїхав навіть із Білорусі, за що йому окрема подяка», — звернувся до учасників пробігу від імені організаторів Олександр.

Крім забігів на різні дистанції (найдовшою з них стала відстань напівмарафону — біля 21 км), новоградці того дня стали свідками заїзду байкерів. А завершився захід концертом на площі Лесі Українки. Молодь розважали гурт «Double Life», хіп-хоп виконавець «ХАС» та фіналісти вокального проекту «Голос Міста. Новоград-Волинський».
\"Перший \"Перший
«Нарешті жителі міста побачили, що в нас насправді багато байкерів, і вони можуть стати прикрасою будь-якого свята. Одразу запрошуємо стати частинкою музичного фестивалю «Lesia Grand Fest-2019» 28-30 червня. Вам є, що показати нашим відвідувачам», — звертаючись до одного з лідерів місцевого байкерського руху — Ігоря Михнюка, додав Олександр Широкопояс.
Також організатор висловив слова подяки за підтримку генеральному партнеру «Lesia Grand Fest» Віктору Мельнику та громадським організаціям і підприємцям, серед яких — ГО «Фундація Широкопояс», ГО «Матусі НВ», дитячий майданчик «Мультяшки», кав’ярня «Мажор», Новоград-Волинська міська організація жінок (Лариса Шутова), ГО «Спортивно-оздоровчий клуб СІЧ» (Андрій Хромушин та Вадим Рибачок), ГО «Об’єднання громадян польського культурно-освітнього товариства ім.Ю.Люблінського», польська суботня школа ім.Я.Якубовської, стоматологічна клініка «ЄвроДент», Наталія Ковальчук, фотограф Костянтин Опрелянський.
Фото зі сторінки у ФБ Олександра ШИРОКОПОЯСА