Відбулося засідання комісії з питань ліквідації наслідків пожежі в будівлі Молодіжного центру

14 травня в.о. міського голови Сергій Колотов провів засідання комісії з питань ліквідації наслідків пожежі в будівлі Молодіжного центру.
Як проінформувала т.в.о. начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Анастасія Нєпша, наразі з проектантом підписано додаткову угоду до договору на виконання стадії «П» щодо ремонтно-реставраційних робіт пам’ятки архітектури місцевого значення.
Також від ТОВ «Творча архітектурна майстерня «Ю.Лосицький»» Національної спілки архітекторів України для погодження надано архітектурні рішення з проведення ремонтно-реставраційних робіт. Згідно з календарним планом, до кінця травня роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації (стадія «П») мають бути завершені. Повна вартість цих робіт складає 478880,64 грн. Затим проектно-кошторисна документація має пройти відповідну експертизу, що дасть можливість оголосити тендер на виконання безпосередніх робіт із відновлення будівлі міського Молодіжного центру та паралельно розпочати роботи з виготовлення робочого креслення, тобто, проектно-кошторисної документації (стадія «Р»).
Під час засідання комісії її учасники попередньо розглянули розроблені проектантом архітектурні рішення з проведення ремонтно-реставраційних робіт, які пропонується виконати у дві черги. Робота в цьому напрямку продовжується.
Інформація міської ради