Як відзначили День Перемоги у прифронтовому селі

Як відзначили День Перемоги у прифронтовому селі

Весняний ранковий дощ, який змінив кількаденну спеку, не завадив жителям прифронтового Миронівського, що на Донеччині, згадати День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та вшанувати пам’ять героїв, які віддали життя за українську землю. І в цьому їм допомогли військовослужбовці одного з механізованих підрозділів нашої бригади та офіцери цивільно-військового співробітництва.


Гречана каша, кілька видів печива, різні види соку, бахмутські булочки та солдатський чай розійшлись як гарячі пиріжки. Та було б зовсім не по-святковому, якби до нас не приєдналися наші дорогі друзі з Херсонщини та рок-гурт «Вертекс».
«Гурт чудовий, просто нереально зіграли, — із захопленням каже офіцер-психолог Вікторія, — всім присутнім дуже сподобались відомі пісні та авторські композиції у їхньому виконанні. Ці хлопці принесли щось «новецьке» в життя місцевих людей та наше життя». Впродовж кількох годин наші американські друзі розважали місцеву публіку запальними рок-хітами вітчизняних та іноземних виконавців, за що отримували на знак вдячності оплески.
«Минулого року щось подібне ми робили в Мар’їнці і також спільно з бійцями «тридцятки», — каже організатор туру Євген Бондаренко. — Своєю чудовою музикою та піснями тоді радувала місцевих та наших військових відома співачка Брія Блесінг. Ми зрозуміли, що людям це подобається, тому в цьому році вирішили повторити, — додає доброчинець».
Дякуємо нашим друзям Zhenia Bondarenko, Віктор Котяш, Joe Brown, гурту «Вертекс» та всім, хто долучився до сьогоднішнього заходу.
Інформація 30-ї ОМБр
Фото 30-ї ОМБр