На День піхоти — до піхотинців

На День піхоти — до піхотинців

Куди ж податися на День піхоти, як не в розташування піхотинців? Тож, 6 травня в 30-ій окремій механізованій бригаді ім. Князя Костянтина Острозького для учнів середніх та старших класів міських та районних шкіл було організовано «День відкритих дверей».


У ході екскурсійного патріотичного виховання гості ознайомилися зі зразками бойової зброї, яку наша піхота сьогодні застосовує проти російського агресора на Сході України, їм також розповіли, як поводити себе у разі виявлення підозрілих предметів та боєприпасів, повідали про різні типи мін та чим вони небезпечні.
Учні відвідали «Музей слави», який знаходиться в Гарнізонному будинку офіцерів, де вони дізналися про бойовий шлях наших підрозділів, їх досягнення та втрати в російсько-українській війні. Як і належить, гостей причастили смачним обідом у солдатській їдальні.
«Подібні військово-патріотичні заходи для учнів плануємо організовувати і надалі, і не лише в святкові дні, — каже офіцер групи морально-психологічного забезпечення ст. л-нт Грабовський, — адже ми повинні розуміти, що за цими дітьми — майбутнє нашої України, і важливі елементи їхнього ідеологічного виховання залежать і від нас — військових».
Інформація 30-ї ОМБр