Борчиня Анастасія Лавренчук стала бронзовою призеркою на столичному турнірі

Борчиня Анастасія Лавренчук стала бронзовою призеркою на столичному турнірі

Про це повідомляє Асоціація спортивної боротьби Житомирської області.
«Із 10 по 12 травня у Києві, у столичному Палаці спорту, відбувся щорічний XXIII турнір із вільної, жіночої та греко-римської боротьби, присвячений видатним українським борцям та тренерам.
Із кожним роком турнір набирає обертів, і кількість спортсменів та країн-учасниць тільки збільшується (цього разу були представники 23 країн). Турнір проведений на високому організаційному рівні — грандіозний і мегаспортивний. Це — великий крок до збереження і продовження традицій боротьби в Олімпійському русі.
Турнір є відбірним на Олімпійські Ігри та ліцензійний на чемпіонат світу. Талановиті борці продемонстрували цікаву, захоплюючу, прекрасну боротьбу. Житомирщину представили спортсмени з Житомира та Новограда-Волинського.
Срібло виборов Ясаф Зейналов (вагова категорія 72 кг) із м.Житомир. А бронзову нагороду здобула борчиня з Новограда-Волинського Анастасія Лавренчук (65 кг).
Асоціація спортивної боротьби Житомирської області вітає переможців та тренерський штаб. Бажаємо нових злетів!» — йдеться в повідомленні.
Фото Асоціації спортивної боротьби Житомирщини