Відбувся турнір зі швидких шахів серед команд підприємств, організацій та установ

Відбувся турнір зі швидких шахів серед команд підприємств, організацій та установ

12 травня у гарнізонному Будинку офіцерів пройшов плановий шаховий турнір зі швидких шахів серед команд підприємств, організацій та установ міста Новограда-Волинського.
Стартувало 6 команд працюючих колективів. До складу команди входили два чоловіки та одна жінка. Контроль часу — 15 хвилин кожному учаснику до кінця партії. Учасниками стали представники наступних колективів: СТ «Рубін», Новоград-Волинський РЕМ, Новоград-Волинська ДЕД, ДЮСШ, райТМО, ТОВ «Церсаніт Інвест».
Шкода, що організатори першості недочекалися з різних причин таких колоритних команд, як команди Новоград-Волинської територіальної первинної організації «УТОС», ОСББ «Комфорт», СОТ «Ветеран» та лісгоспу.
Перше місце здобула другий рік поспіль команда ТОВ «Рубін», яка рівно пройшла турнір, показала результат — 13 очок із 15 можливих. За команду виступали: В.Н.Слепченко, Д.В.Лук’янець, Л.Н.Ткачук. Відзначимо Віктора Слепченка і Дмитра Лук’янця, які на своїх дошках показали 100% результат.
Друге місце посіла команда ТОВ «Церсаніт Інвест» із результатом — 11 очок із 15 можливих. «Церсанітівці» лише в одному протистоянні не змогли переграти суперників — із рахунком 1:2 поступилися команді ТОВ «Рубін». За команду виступали: М.В.Малиновський, С.В.Какотко, Н.В.Макеєва. Відзначимо Наталію Макеєву, яка на своїй дошці також показала 100% результат. Наталія нагадала нам, що вона і надалі залишається найбільш титулованою шахісткою нашого міста.
Третє місце посіла команда лікарів райТМО, яка здобула 9 очок із 15 можливих. За команду виступали: Б.М.Грицак, В.Б.Дацюк, Н.М.Довбаш.
Команда-переможець отримала перехідний кубок від Володимира Литвина, який вручив голова Новоград-Волинської федерації шахів Микола Іванюк.
Усі переможці та призери змагань нагороджені медалями, грамотами, подарунками від Новоград-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», які вручила Лідія Тимофєєва.
Віктор ЛАГОВСЬКИЙ