Поліцейські перекрили міжнародний канал поставки кокаїну з Євросоюзу

Поліцейські перекрили міжнародний канал поставки кокаїну з Євросоюзу

15 травня в обласному центрі працівники поліції та УСБУ в області затримали групу чоловіків за обгрунтованою підозрою у розповсюдженні особливо небезпечного наркотичного засобу. У затриманих вилучено близько півкілограма порошку. Тривають подальші слідчі дії.
У спецоперації з перекриття каналу розповсюдження тяжкого наркотику брали участь оперативники Управлінь карного розшуку, протидії наркозлочинності, слідчі Слідчого управління ГУНП та співробітники УСБУ в області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури. Безпосередньо затримували підозрюваних у наркоторгівлі бійці спецпідрозділу «КОРД».
Відтак на одній із вулиць Житомира були затримані троє чоловіків, жителів обласного центру, віком від 25 до 40 років, за обгрунтованою підозрою у причетності до незаконного розповсюдження у регіоні особливо тяжкого наркотику через канал поставки його з Євросоюзу.
Під час поверхневого огляду у них було вилучено близько півкілограма білого порошку, зовні подібного до кокаїну. За цінами «чорного ринку», вилучена партія може коштувати понад мільйон гривень.
Тривають подальші слідчорозшукові дії. Досудове розслідування проводиться за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.
Відділ комунікації поліції Житомирської області