Вітання 21/2019

Вітання 21/2019























Колектив Новоград-Волинського дошкільного навчального закладу №1 «Джерельце» вітає завідувачку — Вікторію Валеріанівну ЛЕСИК з чудовим ювілеєм, який настає 24 травня


Щоб спокій і мир панували в родині, щоб щастя всміхалось при кожній годині! Нехай обминають Вас болі й тривоги, хай стелиться довга життєва дорога, хай легко працюється, гарно живеться, все вміється, множиться і удається! Здоров’я міцного, щастя без краю — усього найкращого ми Вам бажаєм! Усім колективом ми Вас вітаєм, щастя, здоров’я й удачі бажаєм, хай радість приносить Вам кожна година, від горя боронить молитва свята, щасливою буде життєва стежина для Вас і родини на довгі літа!



20 травня святкувала ювілей наша матуся та бабуся — Таїсія Василівна АНТИПЧУК


В день жаркого літа й зоряних ночей cвяткуємо дружно Мамин ювілей! За столом банкетним, що зібрав гостей, всіх найкраще Мама — не звести очей! Як рожевий ранок, усмішка сія, полуничкой пахнуть ніжнії вуста. Хай припорошили голову сніги — та нема тепліше Маминой руки. Ми щасливі, рідна, що у нас ти є, хоч самі вже — мами, але то пусте... Не рахуй, рідненька, ти свої літа, бо для нас ти завжди — гарна й молода. Богу свічку в церкві ставимо за те, щоб здоров’ям міцним одарив тебе, та життям, мов річка, чистої води, щоб могла пишатися нами ти завжди!!!


З любов’ю доньки Наталія та Алла, зяті Олег, Руслан та онуки: Руслана, Аліна, Ангеліна, Вікторія, Анна, Мілана



21 травня відсвяткувала свій ювілей Людмила Миколаївна НИЧИПОРУК


У день 55-річного ювілею вітаємо тебе з приголомшливим віком! Так, вже не юність і не молодість, а мудра зрілість, життєвий досвід і заслужена повага. Бажаємо тобі весняних посмішок, літнього тепла, осінніх фарб і зимової стійкості. Нехай наші побажання долетять за призначенням. Зустрічай кожен новий день з надією, вірою та очікуванням дива! З прекрасним святом ювілейним!


Сусіди: Тетяна, Анатолій Климчуки та Наталія, Діана з Чехії



23 ТРАВНЯ — ДЕНЬ ГЕРОЇВ


Шановні новоград-волинці! Прийміть щирі вітання зі святом Героїв — днем вшанування тих, хто поклав своє життя на вівтар Української Незалежності, хто боровся за нашу свободу.

День Героїв — це свято величі духу українських вояків-борців за волю України і є символом незборимості Української Нації. Цього дня ми вшановуємо пам’ять видатних діячів українського визвольного руху княжої та козацької доби, часів української революції та Другої світової війни, десятиліть національного спротиву ОУН-УПА та часів відродження української державності.

Мільйони героїв, загиблих у різні часи за соборність та волю України, вже у XXI сторіччі поповнили Герої Небесної Сотні та тисячі наших співвітчизників, які загинули за час неоголошеної війни на Сході України. Обов’язок кожного з нас — завжди пам’ятати про героїв, котрі віддали життя, захищаючи Україну.

Тож, бажаю, щоб на нашій рідній землі панували мир і злагода. Зичу здоров’я та довголіття вам і вашим родинам, а нашій державі — процвітання та добробуту!


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Галину Семенівну МОСКВІТ — 25.05.1943 р.н.

Євгена Пилиповича АГЄЄВА — 27.05.1925 р.н.

Ніну Францівну КИРЕЙЧИКОВУ — 28.05.1929 р.н.

Євгенію Степанівну ПРИМАК — 28.05.1932 р.н.

Ольгу Ілларіонівну ЛЯНГУС — 29.05.1930 р.н.

Володимира Талімоновича МАЛИНОВСЬКОГО — 29.05.1931 р.н.

Валентину Леонтіївну СОЛОЩУК — 29.05.1931 р.н.

Азриля Ароновича ШНИРЕЛЯ — 30.05.1925 р.н.

Надію Іванівну ЩИРСЬКУ — 30.05.1931 р.н.

Юрія Борисовича МЕШКА — 24.05.1952 р.н.

Леоніда Марковича ЖЕЛЕЗКА — 25.05.1955 р.н.

Володимира Васильовича КОНОНЧУКА — 26.05.1969 р.н.

Олега Михайловича ІГНАТЮКА — 29.05.1966 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»