«Сухе» «дербі» на користь Коростеня

Нульовою нічиєю завершився матч між ФК «Звягель» і ФК «Полісся» (Городниця) у рамках четвертого туру чемпіонату Житомирської області з футболу. Гра відбулася на новоградському стадіоні «Авангард» у суботу, 25 травня, у присутності півтисячі глядачів.
Ближчими до перемоги були господарі поля. «Звягель» більше володів м’ячем і територіальною перевагою. Але за 90 плюс 6 компенсованих хвилин гри так і не зумів завдати результативного удару.
Із точки зору турнірної стратегії, нічия — не вигідна жодній із команд. Коростенський «Мал» у перенесеному матчі 9-го туру розгромив «Керамік» із рахунком 7:0 і одноосібно, з 12-ма очками, очолив турнірну таблицю. У «Звягеля» — 10 очок (4 гри) і друге місце. Городницьке «Полісся» — на третьому місці, маючи 5 очок у 4 іграх. Але одразу за ним — «Полісся» зі Ставків, у якого 4 очки у двох матчах.
«Будівельник» (Гранітне) — «Агролайф» (Попільнянський район) — 3:4.
Матч ФК «Бердичів» — «Керамік» (Баранівка) перенесено на резервний день.
Гру між «Мал» (Коростень) — «Полісся» (Ставки) перенесено на резервний день.
«Арсенал-ДЛГ» (Овруч) пропускав тур.
Третю перемогу в першості здобув «Звягель-2», здолавши вдома з рахунком 2:0 «Полісся» (Олевськ). Голи: Голи: І.Тимофєєв (74 хв.), І.Шевчук (84 хв.).
«Звягель-2» з 9-ма очками перебуває на третьому місці першості. Попереду — «Зоря» (Врублівка) і ФК «Радовель». В обох — по десять очок.
26 травня розпочався чемпіонат Житомирської області з футболу серед ветеранів (40+). На старт у цьогорічному розіграші вийшли команди 17 населених пунктів області, які розподілено на три групи. У першому турі вдома «Авангард» (Новоград-Волинський) переміг команду з Мирополя — 2:1.
Олег БРЮХАНОВ