Олексій Плісак — чемпіон України третій рік поспіль!

Олексій Плісак — чемпіон України третій рік поспіль!

Звягельчанин Олексій Плісак знову довів, що він є найсильнішим боксером України у своїй категорії. На чемпіонаті України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н., що проходив у Борисполі 20-25 травня, Олексій провів чотири переможних поєдинки і посів перше місце.
«Змагання відбулися на високому рівні. Оскільки це заключний чемпіонат України в цьому навчальному році, кожен намагався проявити себе якнайкраще. Загалом учасниками стали 170 боксерів зі всієї України. Від Житомирщини — семеро. Юнаки отримали важливий досвід, адже на чемпіонатах України слабаки не виступають», — розповів «Звягелю» тренер Леонід Плісак.
Крім чемпіона — Олексія Плісака (у ваговій категорії 46 кг), в активі звягельчан — два п’ятих місця, в Івана Чирка та Юрія Волкова.
«В Україні виховуються кращі боксери світу, — переконаний Леонід Плісак. — Досвідчені спортсмени діляться досвідом із молоддю, заохочують юнаків до занять спортом. Цього разу нагороджували чемпіонів професійні боксери Віктор Постол і Сергій Дзиндзирук. Крім медалей і грамот, юні спортсмени отримали боксерські рукавички та інші подарунки».
Олег БРЮХАНОВ