Домашня сонячна електростанція — вже не елемент фантастичних оповідань

Домашня сонячна електростанція — вже не елемент фантастичних оповідань

Це — реальна, доступна й ефективно діюча система, що дозволяє перетворити енергію сонця в електричну. Вона дозволяє повністю задовольняти побутові потреби, а надлишки — вигідно продавати в загальну електромережу. Більше того, держава цілком підтримує перехід на використання сонячних електростанцій.
Наприклад, регіональні програми компенсації в різних регіонах допоможуть вам відшкодувати від 10% до 20% від вартості сонячної електростанції.

Найкраще підтвердження цьому — «Зелений тариф», який гарантує всім, хто встановив сонячні електростанції в Україні, можливість продавати державі надлишки невикористаної електроенергії. При цьому її ціна прив’язана до євро і зараз становить 0,18 євро/1 кВт-год. До 2030 року діє прийнятий у 2015 р. ЗУ «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення конкурентних умов виробництва електроенергії з альтернативних джерел». Він регламентує можливість часткового використання сонячної енергії для перегляду телевізора, роботи за персональним комп’ютером, зарядки автомобіля, наповнення домашнього басейну і так далі.
В Україні стартувала програма кредитування фізичних осіб, які вирішили придбати обладнання, що виробляє «зелену» енергію. Зокрема, це стосується і сонячних електростанцій, що працюють під «Зелений тариф». Зважаючи на економічну привабливість окупності мережевих сонячних електростанцій, експерти «Ощадбанку» прогнозують збільшення попиту утричі!
Наше Товариство «Світ Енерго+» пропонує громадянам нашого міста та району послуги з монтажу сонячної електростанції.
Деяким домогосподарствам нашого міста ми вже встановили сонячні електростанції під «Зелений тариф». На сьогодні, це — вигідна інвестиція, яка виправдовує себе за 4-6 років.
ТАКОЖ МИ ВСТАНОВЛЮЄМО КОМПЛЕКТ ВОДОНАГРІВУ ВІД СОНЯЧНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ
Сонячний колектор — установка для прямого перетворення енергії Сонця в теплову енергію. Принципи сонячного опалення відомі протягом тисячоліть: люди нагрівали воду за допомогою Сонця до того, як викопне паливо зайняло лідируюче місце у світовій енергетиці. Сонячний колектор — найбільш відоме пристосування, що безпосередньо використовує енергію Сонця. Вони були розроблені близько двохсот років тому. Найвідоміший із них — плоский колектор — був виготовлений у 1767 році швейцарським ученим на ім’я Горацій де Соссюр. Пізніше ним скористався для приготування їжі сер Джон Гершель під час своєї експедиції в Південну Африку в 30-х роках ХIX століття. Плоский колектор — найпоширеніший вид сонячних колекторів, які використовуються в побутових водонагрівальних і опалювальних системах.
Тож, давайте разом збережемо природу та отримаємо непоганий дохід від сонячної електростанції — забезпечимо себе світлом, теплом та гарячою водою.
Це — чудова нагода для вкладення коштів у прибутковий бізнес за «Зеленим тарифом»!
Звертайтеся до нас за тел.: (063) 136-46-20, (067) 93-990-26.