www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 23/2019

07 Червня 2019 | Оприлюднив: | 2 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Новосели першим запускають у дім ... А. Сусідів. Б. Тарганів. В. Мишу. Г. Кота.
  2. Одна зі сторін монети. А. Сова. Б. Горобець. В. Орел. Г. Колібрі.
  3. Під час їжі появляється ... А. Апетит. Б. Собака. В. Теща. Г. Податківець.
  4. Який колір ми бачимо із зовнішньої сторони веселки? А. Зелений. Б. Синій. В. Червоний. Г. Фіолетовий.
  5. Чотири найбільші щорічні турніри у тенісі називають турнірами Великого ... А. Принца. Б. Кубка. В. Шолома. Г. Корту.
  6. Найважчий з цих металів. А. Ртуть. Б. Золото. В. Палладій. Г. Платина.
  7. Представник якої країни став переможцем Євробачення-2019? А. Бельгії. Б. Нідерландів. В. Люксембургу. Г. Австрії.
  8. Хто виховував О. Макендонського? А. Сенека. Б. Птолемей. В. Геракліт. Г. Арістотель.
  9. Скільки місць у Європейському парламенті? А. 300. Б. 450. В. 571. Г. 751.
  10. Сумчастий ссавець вомбат є єдиною твариною, яка ... А. Має шерсть кольорів веселки. Б. Ніколи не спить. В. Має два хвости. Г. Має фекалії квадратної форми.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №23: 1. Г. 2. В. 3. А. 4. В. 5. В. 6. Г. 7. А. 8. Г. 9. Г. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,