Зубопротезування для пільговиків у нашому місті

Необхідність зубного протезування розуміють всі.
Зубопротезування відновлює жувальну функцію — забезпечує життєдіяльність всього організму людини. Це попереджує виникнення хронічних захворювань.
Своєчасне ортопедичне втручання разом із лікувальними заходами попереджує патологічні ускладнення, а вони, в свою чергу, потребують значних коштів для лікування.
У зубопротезному відділенні комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» проводиться протезування ротової порожнини. Відділення знаходиться на четвертому поверсі поліклініки міської лікарні в кабінетах №406, №407, №411. Прийом ведуть досвідчені лікарі вищої та першої кваліфікаційної категорій. Виготовляються зубні протези за сучасними технологіями різних конструкцій. Державні ціни на протезування в 1,5-2 рази нижчі, ніж у приватних кабінетах міста. Наприклад, одиниця металокераміки у нас коштує 800 гривень. Огляд та консультації пацієнтів — безкоштовні. Необхідна інформація та прейскурант цін знаходиться на стенді в зубопротезному відділенні. На виготовлені зубні протези надається гарантія.
Також ми надаємо послуги протезування пільговим категоріям населення, а це: пенсіонери, особи, які мають інвалідність, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасники бойових дій (АТО). Кошти на протезування пільгових категорій населення виділяються громадами. На жаль, Городницька громада (голова громади Оніщук І.А.) та Чижівська громада (голова Ратушнюк А.В.) не виділили кошти на протезування своїх громадян, тому населення Городницької та Чижівської громад не може скористатися своїми пільгами.
Якщо необхідне протезування ротової порожнини, — Вам нададуть усі необхідні послуги якісно, за короткий термін та за помірними цінами.
В.А.ЛОБОДЗІНСЬКИЙ, лікар-ортопед