У Новограді відкрили літній оздоровчий сезон 2019 року

У Новограді відкрили літній оздоровчий сезон 2019 року

\"УТрадиційно, 1 червня, у закладах освіти міста Новограда-Волинського розпочинають роботу літні дитячі оздоровчі табори. Цього дня у Парку культури та відпочинку відбулось урочисте відкриття літнього оздоровчого сезону 2019 року та концертно-розважальна програма «Сузір’я талантів».
Святковий настрій створювали учасники міського 4-го фестивалю «Сузір’я талантів», який проходить за ініціативи управління освіти і науки міської ради. Яскраві хореографічні та вокальні виступи присутнім дарували вихованці Палацу дітей та молоді, учасники шкільних, міських та обласних конкурсів і фестивалів.
Відбулося нагородження учнів у номінаціях: «Живопис, графіка, декоративно-ужиткове мистецтво», «Дитяче кіно та телебачення» (переможці кінофестивалю «ЖУК», учні, які знімають соціальні відеоролики, фільми для міських, обласних, міжнародних конкурсів), «Танцювальне мистецтво», «Музичне мистецтво» і «Поезія, проза».
Цьогоріч на базі закладів загальної середньої освіти міста функціонує дев’ять пришкільних таборів із денним перебуванням дітей влітку (ліцеї №1, 4, 11, ЗОШ №2, 3, 5, 6, 7, 9).
За матеріалами міської ради