Свято розваг — у міському Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Свято розваг — у міському Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

\"СвятоУ День захисту дітей у Новограді-Волинському проводилися різноманітні розважальні заходи та благодійні акції, концерти, змагання, конкурси, подарунки і виступи аніматорів.
На базі Новоград-Волинського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організоване свято для діток із сімей загиблих учасників АТО, прийомних сімей та Дитячого будинку сімейного типу. Розважали діток мультяшні герої Лола та поні Рейнбоу Деш.
\"СвятоНа початку свята відбулося знайомство між аніматорами та дітьми. Флешмоби, веселі старти, квест, танці подарували дітям позитивний настрій та посмішки. Святкову програму благодійно організувала студія «КРЕАТИВ» на чолі з Оленою Юхимчук.
На завершення директор Центру Антоніна Лапинська спільно з фахівцями МЦСССДМ привітали діток зі святом та вручили їм подарунки, подякували за активну участь у святі.
Потрібно пам’ятати, що День захисту дітей — це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленою справою.
Щиро дякуємо за благодійну допомогу директору першої зефірної фабрики «ЖАКО» Валерію Хистовому та студії «Креатив» на чолі з Оленою Юхимчук за розважальну програму для дітей.
Антоніна ЛАПИНСЬКА, директор Центру соціальних cлужб для сім’ї, дітей та молоді