Вперше у медколеджі обирали «Містера-2019»

Вперше у медколеджі обирали «Містера-2019»

На сцені Палацу культури ім.Лесі Українки дебютувала конкурсно-розважальна програма «Містер медичного коледжу» — найемоційніше та найочікуваніше шоу року, яке дозволило учасникам розкрити творчі здібності, навчитися працювати у команді, гідно представити свої навчальні групи. За почесний титул змагалися хлопці-студенти І-ІІІ курсів.
Ведучими програми були переможниці конкурсу «Міс коледжу»: Ольга Петрик, Ольга Негодюк та Анжеліка Добжанська, які побажали учасникам віри у те, що переможе найкращий.

Розпочали свято конкурсом «Знайомство», в якому ведучі представили учасників та їх групи підтримки. Адже «Містер» — це не просто змагання за титул: учасники зі своїми групами підтримки, завдяки спільній творчій діяльності, дарують глядачам море відмінного настрою та дружню атмосферу, що формує у студентському середовищі значимість ідеалів дружби, взаємопідтримки, чесної гри і доброго ставлення один до одного. Навіть, у ситуації суперництва.
Директор медколеджу Олена Солодовник привітала учасників та представила журі, яке складалося винятково з жінок — керівників установ та бізнесових структур міста, побажала усім учасникам терпіння, наснаги.
Наступним був конкурс відеороликів на тему: «Справжній чоловік — це я». Кожен учасник впродовж двох хвилин мав відобразити цікаві моменти свого життя. Конкуренція була присутня, але яскраві фрагменти студентського життя, креативний підхід при створенні роликів викликали радісні емоції та бурхливі оплески уболівальників.
Непросте завдання постало перед учасниками у третьому конкурсі. Кожен із них мав приготувати і презентувати кулінарний шедевр на тему: «Подарунок коханій». Юнаки перевершили наші сподівання та приємно вразили журі своєю фантазією та винахідливістю.
Силу, спритність і витривалість юнаків вдалося визначити за допомогою спортивного конкурсу, який складався з трьох завдань: віджимання, конкурсів із обручем та зі скакалкою. Хлопці виявилися не лише сильними, а й винахідливими у непередбачуваних ситуаціях.
Завершилася розважальна програма конкурсом «Талантів». Це була найкреативніша частина шоу: хлопці співали, танцювали, демонстрували театралізовані уривки, пантоміму, пародії на сучасних артистів.
Позитивні емоції справив на глядачів номер танцювального колективу «Веселка». Протягом десяти років конкурсант Вадим Гуменюк є членом цього колективу, який підтримав хлопця в конкурсі талантів.
Цікавими були музичні паузи у виконанні танцювального ансамблю медколеджу «Мікс-Денс» (художній керівник — Валентина Літвінчук), сучасні пісні прозвучали у виконанні викладача музики Олександра Гурдіна.
Для визначення переможця у номінації «Містер глядацьких симпатій» на офіційній сторінці коледжу було розміщено фотографії усіх конкурсантів та оголошено Інтернет-голосування, відповідно до якого перемогу здобув Павло Янчевський (група Л 42/І).
Журі довелося дуже непросто — усі учасники були гідні головного титулу. Але конкурс є конкурс, тож були визначені переможці.
У номінації «Містер Х» був нагороджений Сергій Літвінчук (група Л 39/ІІІ). Номінацію «Містер спокуса» завоював Ілля Гончаренко (група Л 42/І). «Містер кулінар» — Вадим Гуменюк (група Л 40/ІІ).
«І-й Віце-містер коледжу» — Іван Бабяр (група Л 37/ІІІ), «ІІ-й Віце-містер» — Ілля Мороз (група Л 38/ІІІ) та Олександр Музичко (група Л 41/ІІ). А головний титул «Містер медичного коледжу-2019» отримав Амадей Кізюк (група Л 39/ІІІ).
Адміністрація медичного коледжу та учасники конкурсу висловлюють щирі слова вдячності спонсорам свята, одногрупникам, батькам, які доклали багато зусиль, щоби свято вдалося на славу. Члени журі, вони ж — спонсори, вручили конкурсантам грошові сертифікати, солодощі та пам’ятні подарунки.
Ніна МОРОЗ, заступник директора медколеджу