Поминання 24/2019

Поминання 24/2019























































ШАНОВНІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ!


Повідомляю вас про те, що 9 червня на 97-му році пішов з життя визволитель нашого міста, Почесний громадянин м. Новоград-Волинський, Почесний працівник космічної галузі України, Почесний ветеран міста-героя Києва, полковник у відставці — Іван Федорович НЕЧАЄВ, який пройшов всю війну, брав участь у визволенні України, Білорусії, Польщі, Чехословаччини та штурмі Берліна. За проявлені мужність та відвагу у боях із фашистськими загарбниками він був нагороджений двома орденами Вітчизняної війни І ст., орденом Вітчизняної війни II ст., двома орденами Червоної Зірки, медалями «За бойові заслуги», «Визволення Праги», «За взяття Берліна» і багатьма іншими, а також отримав одинадцять подяк від Верховного Головнокомандувача І.В.Сталіна. Іван Федорович був частим гостем Новограда-Волинського, постійно брав участь у заходах з нагоди визволення міста від фашистських загарбників та виступав у навчальних закладах перед шкільною і студентською молоддю, зустрічався з ветеранами міста. Пам’ять про Івана Федоровича Нечаєва залишиться у наших серцях. Ми висловлюваємо глибоке співчуття його рідним та близьким.


Від імені ветеранів міста голова міської організації ветеранів В.ПАРФЬОНОВ



СПІВЧУТТЯ


Колектив приватного підприємства «Ремпобуттехніка сервіс» з глибоким сумом і болем сприйняв звістку про передчасну, раптову смерть прекрасної людини, надійного товариша, вірного чоловіка, люблячого батька, турботливого дідуся, майстра «золоті руки» — Віктора Івановича ОЛІЙНИКА і висловлює щирі співчуття родині покійного. Нехай Господь дарує йому вічне життя і світлу пам’ять серед людей.



12 червня минуло 30 років з дня смерті Миколи Івановича ПІСОЦЬКОГО


Світла вічна пам’ять про тебе — назавжди у наших серцях.


Сумуючі діти, внуки



13 червня минуло 40 днів світлої пам’яті нашого дорогого Миколи Олександровича ДОДОНОВА


Як рано погасло життя. З тобою всі наші почуття. Великої скорботи не виміряти. Царство тобі Небесне.


Дружина Валентина



19 червня — 3 роки, як пішов у вічність ліквідатор аварії на ЧАЕС — Григорій Михайлович ТИМОЩУК


На душі — біль і жаль, і сум. Тебе нема і більше вже не буде, та пам’ять про тебе вічно житиме в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій тобі. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Сумуючі дружина, діти, внуки



14 червня минає рік скорботних днів від тієї страшної хвилини, як пішла у вічність наша прекрасна людина, дорога наша рідна Раїса Федорівна ЛУК’ЯНЧУК


Той день, коли твій погляд згас і серце перестало битись, став найстрашнішим днем для нас, і ми не можем з цим змиритись.

Вічний спокій добрій душі. Царство Небесне тобі.

Пом’яніть, хто її знав. Згадайте у тихій молитві.


Сумуючі сестри з сім’ями, всі рідні, близькі, сусіди, друзі



Минає рік, як немає нашої мами, бабусі, прабабусі — Ірини Володимирівни ВОЗНЮК


А біль не минає...

13 червня перестало битися твоє добре, турботливе серце. Немає таких слів, щоб висловити нашу печаль.

На превеликий жаль, тебе немає з нами, і біль страшний стискає серце в наших грудях... Ми Богу молимось і просимо його постійно, щоб нашій мамі і бабусі у Раю було спокійно...


Сумуючі діти, онуки, правнуки



18 червня минає 2 роки, як немає з нами нашої дорогої мами, бабусі, прабабусі — Василини Пилипівни ШВЕЦЬ


Найдорожчій, єдиній, найріднішій людині, що подарувала нам життя. Не стримати сліз нам ніколи, бо важко повірити в те, що ти не прийдеш вже додому, твій дім тепер — небо святе. Глибокий сум і вічна пам’ять про тебе, наша рідна матусю, назавжди залишиться в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій тобі, наша рідна.


Сумуючі діти, онуки, правнуки, твої брати та всі рідні



11 червня минуло 40 днів з дня смерті прекрасної людини — Наталії Олександрівни ОРЕЛ


Хоч обірвалося життя, а ти живеш!

У наших помислах живеш і будеш жити!

Ти вміла справді мріяти й любити...

Ми пам’ятаємо, рідненька, тебе!


Сумує син Артур і всі рідні



15 червня минає рік, як не стало дорогої мами, бабусі та найкращої жінки — Алли Гнатівни ШУШУК


Якби могла ти довше жити, — були б щасливі ми усі, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають.


Сумуючі син, невістка, дочка, зять, онуки



20 червня минає 40 днів, як пішла у вічність наша дорога матуся, сестричка, бабуся, прабабуся — Світлана Володимирівна КОЛЕСНИК


Як сумно без тебе, рідненька,

Печаль не проходить і серце болить,

Навіщо покинула нас, дорогенька?

Як тяжко без тебе нам жить.

Земля тобі хай буде пухом

І Вічне Царство в небесах,

Тебе ніколи не забудем,

Назавжди в наших серцях.


Вічно сумуючі всі рідні



15 июня — годовщина невосполнимой утраты и светлой памяти дорогой, любимой, душевной, щедрой, неординарной женщины — Валентины Георгиевны УВАРОВОЙ

05.12.1962-15.06.2018 г.


Уходят те, кто дорог и любим, внезапно, безвозвратно, безнадёжно, как трудно сердцем пережить людским и осознать всё это невозможно.

Нам больше не придётся говорить и видеться нам больше не придётся, о чём-то вспомнить, что-то обсудить... Не верится, что время не вернётся. И впредь уже за дружеским столом твой голос с нами больше не сольётся, не зазвенит, не стихнет, не ворвётся.

Помним, скорбим.


Родные



Прожили життя своє Микола Петрович і Ніна Олександрівна СМІТЮКИ з Новограда-Волинського


і пішли навіки, лишивши добрі спогади та ім’я... Та нема вже батьків, як птахи відлетіли у вічність, залишили у спадок нам пісню своєї душі. Ой, нема вже батьків, наробились до сьомого поту, і нема вже тепер, відлетіли від нас журавлями. Тільки стомлені руки, як крила складуть, буде пам’ять боліти, буде плакати терпкими сльозами. Буде спогад — свіча переходить в завтрашній день. Просимо ласки небесної для стражденої душі вашої.

Пам’ятаємо, сумуємо.


Рідні