Факультет «Інформаційних технологій» — для літніх людей

Факультет «Інформаційних технологій» — для літніх людей

\"ФакультетДекілька років «Університет ІІІ віку» є невід’ємною частиною Територіального центру Новоград-Волинської міської ради. Особливим попитом нині користується факультет «Інформаційних технологій», де слухачі-підопічні мають можливість отримати нові знання і практичний досвід роботи на комп’ютері.
Слухачі двох підгруп відвідують заняття чотири рази на тиждень. Перша підгрупа навчається з 9:00 до 11:00 (вівторок, п’ятниця), друга — з 13:00 до 15:00 (понеділок, четвер). Всі заняття проходять у найзручніший для слухачів час на безкоштовній основі та в комп’ютерному класі.
Комп’ютер — не тільки помічник у роботі, але і надає безліч захоплюючих можливостей для людей будь-якого віку. І нехай він ніколи не зможе повністю замінити просте людське спілкування, але може багато іншого: він завжди допоможе тому, хто раптом залишився самотнім… По закінченню навчання слухачам курсів будуть вручені сертифікати.
Запрошуємо всіх бажаючих людей похилого віку та людей старше 18 років з обмеженими фізичними можливостями пройти курс навчання.
Інформація Територіального центру