«Козацький гарт»

«Козацький гарт»

\"«Козацький7 червня на міському стадіоні «Авангард» за сприяння управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради відбулися обласні фінальні змагання Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого патріотичного фестивалю «Козацький гарт».
Урочисте відкриття та проведення змагань відбулося за підтримки інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту, педагогів та учнів ліцею №4, ансамблю «Мажоретки» ЗОШ №5, вихованців Палацу дітей та молоді, учителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти, обласного отамана українського реєстрового козацтва, медичних працівників Новоград-Волинського медичного коледжу.
Із вітальним словом до присутніх звернулася І.В.Сиротюк, головний спеціаліст управління освіти і науки. Ірина Віталіївна побажала учасникам змагань здоров’я, яскравих перемог та зростати справжніми патріотами нашої держави. Обласний отаман українського реєстрового козацтва О.М.Дроздюк закликав підтримувати традиції українського народу та українського козацтва.
Учасниками «Козацького гарту» стали 9 учнівських команд Житомирщини. Учні змагалися у спортивних та інтелектуальних випробуваннях. Чітко і злагоджено працювала суддівська колегія під керівництвом методиста інформаційно-методичного центру С.А.Бондарчук та головного судді змагань Д.В.Пісоцького, учителя фізичної культури ЗОШ №6.
За результатами всіх видів змагань І місце виборола команда міста Новограда-Волинського, ІІ місце — команда міста Бердичева, ІІІ місце — команда Чижівської ОТГ. Команди-переможці нагороджені грамотами управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, учасники змагань — подяками за активну участь в обласних фінальних змаганнях «Козацький гарт».
Обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України нагородило переможців подарунками та сертифікатами за участь в обласних фінальних змаганнях. Козацькими грамотами і солодощами від обласного отамана українського реєстрового козацтва О.М.Дроздюка були нагороджені всі учасники змагань.
Управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, інформаційно-методичний центр щиро вітають міську учнівську команду з перемогою в обласних фінальних змаганнях. Бажаємо натхнення, успішної підготовки до Всеукраїнських змагань фізкультурно-оздоровчого патріотичного фестивалю «Козацький гарт».
Світлана БОНДАРЧУК, методист ІМЦ