Модна вечірка по-європейськи: «Леся» і «RGT Україна» — «Щасливі разом»

Модна вечірка по-європейськи: «Леся» і «RGT Україна» — «Щасливі разом»

\"МоднаКолектив швейної фабрики «Леся» міг би видати посібник із рекомендаціями не лише про те, як працювати у модній індустрії, а й про те, як організувати класне дозвілля для півтисячного колективу. Тут переконані, що свята покликані згуртувати корпоративну єдність, тому керівництво фабрики приділяє цьому питанню потужну увагу.
Цього разу, 8 червня, День легкої промисловості «Леся» відзначила особливо масштабно, разом із колегами — компанією «RGT Україна», виробництва якої працюють у Пулинах, Полонному і Новограді-Волинському («Новотекс»).

\"МоднаСаме завод «Новотекс» гостинно прийняв на своїй території понад шістсот працівників чотирьох підприємств легкої промисловості. Разом організували дійство у європейському стилі — модну вечірку «Щасливі разом», запрошення на яку отримали усі працівники.
— Мені надзвичайно приємно вітати колег із Днем легкої промисловості, — зазначив власник фабрики «Леся» Микола Сиченко. — Відомо, що з давніх-давен перемагали і виживали сильніші. Під час індустріалізації на зміну силі, мускулам прийшов розум. Ті країни і компанії, які були розумнішими, зайняли лідируючі позиції на ринку. Сьогодні машини повністю замінили м’язи, комп’ютери і роботи працюють за людей, але зрозуміти один одного вони не в змозі, тому майбутнє — за компаніями, які мають емоційну спорідненість. Дивлячись на обличчя працівників чотирьох компаній однієї галузі, відчувається спільне: розуміння, що усі ми робимо одну справу! З такими розумними, дружніми, веселими колективами сміливо досягатимемо нових успіхів!
\"Модна— Дуже радий бачити усіх вас на території «РГТ Україна», — урочисто привітав учасників свята Дитріх Бок, власник компанії, яка приймала гостей. — Вперше ми святкуємо професійне свято разом. Загалом на наших підприємствах працюють 1 тисяча 200 працівників. Сподіваюся, ви чудово відсвяткуєте і отримаєте багато нових вражень!
Щороку на «Лесі» вигадують нову концепцію професійного свята. «Звягель» розповідав про святкування як на території фабрики, із запрошенням зіркових гостей, так і у дружньому колі на лоні природи з частуваннями і розвагами у Чижівці.
\"МоднаЦього разу знову не обійшлося без цікавинок: фуршету з українськими та європейськими стравами, яскравих фотозон, виступу співачки Адріани і салюту. Усе, за задумом керівників, було продумано до дрібниць і мало працювати на гарний настрій представників обох компаній.
Учасники святкування взяли участь у лотереї з цінними подарунками. Необхідно було придбати смачну цукерку з виграшним номером (за символічних 20 гривень). Виручені кошти спрямують на благодійність — вони будуть передані на придбання медичного обладнання для Житомирської дитячої лікарні.
У лотереї розіграли понад 30 цінних призів, зокрема: блендери, ваги підлогові, кавоварки, кавомолку, міксери, мультиварки, соковижималку, сушку для овочів та фруктів, тостери, праски, електрочайники. Також — квитки на музичний фестиваль «Леся Гранд Фест» і поїздку на відпочинок у Карпати.
\"МоднаГоловним призом став велосипед, який пощастило виграти кравчині фабрики «Леся» Валентині Жовталюк. Щаслива пані Валентина зі сцени поїхала на власному новенькому двоколісному транспорті.
У конкурсі краси «Miss fashion» взяли участь вісім чарівних, креативних і сміливих працівниць. Рішення чоловічого журі розподілилося наступним чином: «Miss fashion-2019» стала Вікторія Мордас, «Перша віце-міс» — Оксана Васильєва, «Друга віце-міс» — Тетяна Бєляк. Переможниця отримала грошовий приз у розмірі двох тисяч гривень, усі інші учасниці — приємне заохочення у тисячу гривень.
\"МоднаВідгуки учасників святкування — позитивні, а настрій після свята — піднесений. Цими емоціями колектив поділився зі «Звягелем»:
Ірина Хромушина: «Багато нових вражень, приємні зустрічі з колегами, знайомства з новими людьми, смачна їжа, танці і чудові подарунки. Дякую!».
Леся Крикун: «Дякуємо за дивовижне свято! Нам усе сподобалося!».
Світлана Поплавська: «Було дуже круто! Дякуємо!».
Валентина Жовталюк: «Дякую за чудовий вечір, гарні призи, теплу атмосферу. Все було супер!».
\"МоднаДинамічний сценарій, дружня увага керівництва, спілкування з колегами у розкутій неформальній обстановці, класні призи і моральне заохочення — обидві компанії засвідчили європейський підхід до корпоративної єдності. Працівникам легкої промисловості у Новограді-Волинському можна не їхати до Європи — Європа крокує до них у політиці їх сучасного керівництва.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Віталія ПТАШНИКА

\"Модна \"Модна