Вітання 25/2019

Вітання 25/2019































19 червня відсвяткувала свій 70-річний ювілей чудова мама, бабуся, прабабуся — Галина Андріївна ГОРШКАЛЬОВА з с.Марушівка


Є ювілеї досить різні, та є одна з найкращих дат, тебе вітає вся родина — тобі сьогодні 70! Хай життя твоє квітує ніжним цвітом і День народження приходить знов і знов, а доля хай дарує з кожним роком міцне здоров’я, щастя і любов! Хай Мати Божа тебе оберігає від зла, хвороби і журби! Нехай Господь щедроти посилає сьогодні, завтра і завжди!


З повагою та любов’ю син, дочки, зяті, невістка, онуки та правнуки



23 червня 35-річний ювілей святкуватиме Тетяна Антонівна МІЛІНЧУК


Хай легко працюється, добре живеться, міцного щастя без краю, усього найкращого щиро бажаємо.


Всі рідні, батьки, дітки, чоловік



24 червня вітаємо з ювілеєм нашу дорогу Інну Миколаївну ПЕРЕБЕЙНІС


Нехай літа не стануть тягарем, нехай душі не вигасне зірниця, хай повниться до краю день за днем добра і щастя золота криниця. Нехай життя наснаги додає, десятки літ ще мріяти, творити, щоб Ви змогли усе життя своє в здоров’ї й в радості багато літ прожити!


З любов’ю чоловік, дочка, син, невістка і внук Михайлик



Щорічно, 23 червня, в Україні відзначають День державної служби України

Шановні земляки, друзі, колеги!

ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ — ДНЕМ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ!


Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах — нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого краю і держави.

Пам’ятайте, що довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею і народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства. Одним із основних пріоритетів національної політики є реформування державного управління, забезпечення прозорості в процесі прийняття владних рішень.

Тож, нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Бажаю, щоб кожен день Вашого життя був щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагали у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.


З повагою депутат обласної ради Віктор МЕЛЬНИК



22 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ


Дорогі земляки! 22 червня Україна схиляє голову у скорботі і вшановує пам’ять жертв війни. У цей день, у далекому 1941 році, розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу, яка увійшла у життя мільйонів українців, сповнена важких спогадів і болю. Кожна українська родина зазнала втрат. Адже війна забрала мільйони синів та дочок, звитяга і подвиг яких надихав нашу Батьківщину знову і знову відроджуватись із попелу руїни.

Як не прикро усвідомлювати, сьогодні наша держава — знову у вогні. На Сході України триває війна за свободу, за мир, за єдину Україну.

Тож, у цей скорботний день віддаймо шану борцям за волю України періоду Другої світової війни та славним нащадкам відважних попередніх поколінь: учасникам ООС, добровольцям, волонтерам та всім небайдужим краянам за їх прагнення зберегти цілісність і суверенітет нашої держави.

Ми пам’ятаємо про тих, кого сьогодні немає поруч із нами. І щиро віримо, що зовсім скоро над усією Україною — єдиною і неподільною — злетить голуб миру! Добра і щастя всім живим, вічний спокій полеглим!


Сергій КОЛОТОВ, в.о. міського голови


 

23 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ


Шановні державні службовці! Щиро вітаю вас із нагоди професійного свята.

На державних службовців покладено відповідальне завдання: забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави. Головне, чого чекають від вас громадяни, — ефективного менеджменту, виважених рішень, поліпшення життя кожної родини.

Тож, найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь рідної землі, її громадян.

Нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна праця викликає повагу та довіру громадян. Міцного вам здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень, миру і злагоди вам і вашим родинам.


Сергій КОЛОТОВ, в.о. міського голови


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Володимира Івановича СТОЛЯРЕНКА — 24.06.1926 р.н.

Антоніну Фаустівну ДЯЧЕНКО — 25.06.1927 р.н.

Івана Купріяновича ПЕЛЕШКА — 26.06.1929 р.н.

Миколу Яковича ШЕВЧУКА — 26.06.1932 р.н.

Петра Миколайовича КОСТЮКА — 22.06.1965 р.н.

Миколу Миколайовича ДЕЙНЕКУ — 23.06.1968 р.н.

Володимира Леонтійовича АВРАМЧУКА — 27.06.1960 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»