Обидва «Звягелі» — на вершині турнірних таблиць

Обидва «Звягелі» — на вершині турнірних таблиць

За підсумками 7-го туру чемпіонату й першості Житомирської області з футболу «Звягель» і «Звягель-2» очолили турнірні таблиці.
«Звягель» у цьому сезоні взяв собі за правило: якщо перемагати, то крупно. Всі п’ять перемог, добуті станом на 7-ий тур чемпіонату (при двох нічиїх), — із розгромним рахунком.
Цього разу звягельчани на стадіоні «Авангард» 15 червня за присутності 250 глядачів розкатали «Будівельник» із Гранітного — 7:0.
Голи: Р.Гусак (4 хв., 34 хв.), С.Слюсар (8 хв.), Д.Швець (35 хв.), А.Гороницький (50 хв., 80 хв.), А.Корнійчук (56 хв.).
Городницьке «Полісся» на останніх хвилинах гри не лише зрівняло рахунок, а й вирвало перемогу в ФК «Бердичів» — 3:2. До речі, офіційний сайт Житомирської обласної федерації футболу повідомляє, що в Городниці на стадіоні були присутні 200 глядачів. Погодьтеся, немало, враховуючи спекотну погоду й загальну кількість населення в регіоні. Футболісти потішили публіку інтригою.
Голи: В.Любко (31 хв.), Епі Мішель Алан (80 хв.), Є.Шупік (89 хв.) — О.Гончарук (47 хв.), Д.Вакула (65 хв.).
Інші матчі туру:
«Арсенал-ДЛГ» (Овруч) — «Полісся» (Ставки) — 1:3;
«Агролайф» (Попільнянський район) — «Керамік» (Баранівка) — 8:2;
«Мал» пропускав тур.
Набравши 17 очок у 7 матчах, «Звягель» очолив турнірну таблицю чемпіонату області. На другому місці — «Мал» (16 очок, 6 ігор). На третьому — городницьке «Полісся» (11 очок, 6 ігор). «Полісся» (Ставки) йде четвертим, маючи 10 очок у 5 іграх.
* * *

Продовжив переможну ходу в першості «Звягель-2», здолавши на стадіоні в «Морському» одного з конкурентів за призові місця — ФК «Радовель» — 2:0.
Таким чином «Звягель-2» вирвався в лідери: 18 очок у 7 іграх. Нижче — «Зоря» (Врублівка) й ФК «Радовель», які мають по 16 очок (у «Зорі» при цьому на одну гру менше).
«Вперше за три роки виступів команд ФК «Звягель» у обласних турнірах перша команда і дублери одночасно вийшли на перші місця. Це — результат клопіткої праці, а також підтримки клубу спонсорами та міською радою! Звичайно, що вся боротьба — попереду, оскільки зіграно 7 із 18 турів, але, тим не менше, приємно бачити обидві новоградські команди на турнірних вершинах!
Бажаємо нашим хлопцям до завершення сезону не збавляти оберти, вболівальникам ходити, їздити на матчі, вболівати за команди, спонсорам долучатись до фінансової підтримки, тому що зможемо досягти успіху тільки спільними зусиллями, які докладе кожен із нас! «Звягель» — це ми! Ми — це «Звягель»! — відреагували на поточні успіхи на офіційній сторінці
ФК «Звягель» у Фейсбук.
* * *

У неділю, 16 червня, відбулися матчі 4-го туру чемпіонату Житомирської області з футболу серед ветеранських команд (40 років і старші).
У групі «Захід» «Авангард» (Новоград-Волинський) із мінімальним рахунком переграв «Еней» (Романів) — 1:0.
Ветеранський «Авангард» йде другим у турнірній таблиці, відстаючи від лідера — баранівського «Кераміка» — на 3 очки.
Олег БРЮХАНОВ