У Новограді втопився 16-річний юнак

24 червня до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що під час купання у річці Смолці потонув 16-річний житель райцентру.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліцейських. Попередньо було з’ясовано, що хлопець відпочивав з друзями на березі, а під час купання товариші помітили його відсутність після пірнання у воду.
Тіло юнака вилучили з води рятувальники. Нині призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті дитини, та триває перевірка інших обставин.
Поліцейські вкотре звертаються до громадян, які мають на вихованні неповнолітніх дітлахів: подбайте про літнє дозвілля школярів. Контролюйте їх місцезнаходження у той чи інший час доби, цікавтесь колом спілкування і інтересами вашої дитини. Щодня роз’яснюйте про правила безпечної поведінки удома, на вулиці, під час відпочинку на водоймах, у лісі, у місті тощо. Тримайте постійний зв’язок із дітьми.
У разі залишення дитиною домівки або за інших обставин зникнення, негайно телефонуйте на номер «102». Чим раніше ви повідомите про це до поліції, тим більше шансів запобігти можливим неприємностям, а то й біді.
Відділ комунікації поліції Житомирської області