Організація ветеранів вдячна меценатам за підтримку

13 червня відбулося чергове засідання президії ради міської організації ветеранів, на порядку денному якого було декілька питань, у тому числі — про підсумки проведення заходів, присвячених 74-ій річниці Перемоги над фашистською Німеччиною у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.
При розгляді цього питання було відзначено, що напередодні святкування Дня Перемоги керівники підприємств, установ і закладів: Вакулюк Л.М. (ПАТ «Новоград-Волинськсільмаш»), Маяцький С.О. (ТОВ «Каменедробильний завод»), Мішин В.П. (Коростенська дирекція залізничних перевезень), Кондратюк Т.М. (ПрАТ ВКФ «Леся»), Левицька А.П. (КП міської ради «ВУВКГ»), Паламарчук М.Є. (Вище професійне училище), Громико Г.І. (автовокзал), Висоцький В.П. (ПАТ «Біоветфарм»), Лук’янчук М.Г. (ТОВ «Верес»), Ющенко О.М. (ПП Меблева фабрика «Мірт»), Тодорович Л.М. (КП міської ради «НВТКЕ») та Портянко С.Ф. (ПАТ Новоград-Волинський хлібозавод») вшанували ветеранів війни первинних ветеранських організацій і надали їм матеріальну допомогу на загальну суму 46712 грн. як у грошовій формі, так і у вигляді продуктових наборів, оформлення передплати на газети та інші.
У цьому році до цієї благодійної місії долучилось і підприємство ТОВ «Нові ласощі — Житомир», директор якого, Хистовий В.Б., виділив для привітання ветеранів війни-учасників бойових дій 65 наборів зефіру «Жако» на суму майже 2500 грн.
Такі добрі традиції продовжуються з року в рік, за що президія ради міської організації ветеранів висловлює щиру вдячність благодійникам.
З повагою В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів