Передвиборна програма кандидата у народні депутати України по одномандатному виборчому округу №65 Віктора Сергійовича Мельника

Передвиборна програма кандидата у народні депутати України по одномандатному виборчому округу №65 Віктора Сергійовича Мельника

«Краще ділом, ніж словом»

Зараз Україна переживає найважчі часи, але більшість жителів нашого виборчого округу сповнені оптимізму та надії. Ми віримо, що події в Україні йдуть у правильному напрямку. І сьогодні ця віра ще сильніша, адже країна не лише потребує кардинальних змін, а й взяла курс на ці зміни. Об’єднавши народ із новими досвідченими лідерами, ми отримаємо мирну, сильну, вільну, розвинену, сучасну та незалежну Україну. Ми обрали шлях на вступ України до ЄС, що є запорукою демократичних змін, викорінення корупції та зростання економіки рідної країни.
\"Передвиборна

Українці з оптимізмом дивляться у майбутнє та мають надію на вирішення одвічних проблем, які не вирішували десятиріччями або декілька останніх років.
Основним питанням, що потребує негайного розв’язання, є сприяння деокупації Донбасу.
Корумпованість центральної влади призводить до зубожіння населення, а приріст доходів мають тільки вищі посадові особи та їхні друзі. Проблеми, які хвилюють людей, це:

  • аварійний стан дорожнього покриття в районах та тротуарів у містах;

  • низькі зарплати, пенсії, безробіття;

  • високі ціни на харчові продукти й товари першої необхідності, ліки;

  • непосильні тарифи на комунальні послуги;

  • низька якість та недоступність медичних послуг;

  • якість питної води для населення.


Додайте сюди проблеми наших районів та населених пунктів, безліч яких ми вже вирішили. Вони мені знайомі, як нікому. Зробив уже багато, та залишаються такі питання, що потребують іншого рівня депутатських повноважень.
Напрями своєї діяльності я розподіляю на окремі вектори:
Дороги. Поновлення програми будівництва комунальних доріг у містах і селах регіону. Створення прозорого контролю за видатками на виконання замовлення і якістю наданих послуг.
Медицина. Забезпечення лікарень, ФАПів та амбулаторій сучасним обладнанням та необхідними ліками, будівництво нових корпусів міської лікарні.
Економіка. Зростання економіки та створення нових робочих місць шляхом залучення інвестицій у регіон. Підтримка на законодавчому рівні спрощення умов для довгострокового кредитування підприємців та фермерів. Розвиток туризму на Звягельщині.
Екологія та лісове господарство. Сприяння розвитку лісового господарства України. Посилення екологічної безпеки на узбережжі річки Случ. Удосконалення законодавчої бази у сфері незаконної вирубки лісів. Недопущення екологічної катастрофи, пов’язаної з полігоном ТПВ на нашому окрузі. Збільшення кількості зелених насаджень у місті.
Молодіжна політика. Організація робочих місць для припинення відтоку молоді за кордон. Створення умов розвитку, самореалізації та відпочинку для молоді. Відновлення програми молодіжного житлового кредитування.
Соціальна політика. Підвищення заробітних плат працівникам бюджетної сфери. Пенсії мають стати близькими до європейських. Сприяння програмам працевлаштування людей з особливими потребами. Підтримка соціальних програм для чорнобильців. Соціальна підтримка ветеранів АТО. Повернення до державного регулювання цін на харчові продукти й товари першої необхідності. Відновлення всіх виплат при народженні та догляді за дітьми.
Енергетика й тарифи. Зниження тарифів на газ та електроенергію для населення. Сприяння розвитку зеленої енергетики для населення та малого і середнього бізнесу. Підтримка програм видобування Україною власного газу для власних потреб та використання його тільки для потреб населення.
Вірю, разом ми зробимо життя в нашому краї легшим і кращим, наших земляків та взагалі українців — заможними та щасливими.
Ваша підтримка — це енергія для моєї наполегливої праці!
БІОГРАФІЯ ВІКТОРА МЕЛЬНИКА
Народився 31 березня 1967 року в с.Рудня-Іванівська Ємільчинського району Житомирської області.
У 1984-1989 роках навчався у Малинському лісотехнічному коледжі. Вищу освіту здобув у 2009-2012 р.р. в Академії праці та соціальних відносин за спеціальністю «Фінанси і кредит».
Майже все життя віддав місцевим лісгоспам.
З 1989 по 2001 р.р. працював на різних посадах у Ємільчинському лісгоспі. З робітника нижнього складу піднявся до районного інженера-мисливствознавця Ємільчинського лісгоспу;
У 2001-2002 р.р. — старший майстер лісокультурного виробництва Жужелівського лісництва Ємільчинського лісгоспу.
У 2002-2004 р.р. — начальник лісоскладу Олевського лісгоспу.
З 2004 р. по 2007 р. — знову інженер-мисливствознавець та лісничий Ємільчинського лісгоспу.
З 23 червня 2007 р. і донині — директор державного підприємства «Городницьке лісове господарство».
Займається громадською роботою: у 2015 році обраний депутатом Житомирської обласної ради. У 2018 році став президентом ФК «Полісся» (Городниця).
Безпартійний. Судимості відсутні.
Постійно мешкає в селищі Городниця Новоград-Волинського району.