www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 27/2019

05 Липня 2019 | Оприлюднив: | 11 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Птах, який допоміг Івасику-Телесику повернутися додому? А. Гуска. Б. Лелека. В. Журавель. Г. Горобець.
  2. Докопатися до суті чи знайти, що шукав, рівнозначно виразу: «Ось де … зарита!» А. Свиня. Б. Собака. В. Гадюка. Г. Півлітра.
  3. Найбільша планета Сонячної системи. А. Юпітер. Б. Марс. В. Венера. Г. Земля.
  4. Класичний футбольний м’яч складається з … п’ятикутників. А. 16. Б. 24. В. 27. Г. 32.
  5. Середня жирність коров’ячого молока становить 3,7 грама жиру на 100 грамів молока (3,7%), а яка жирність молока самки дельфіна? А. 1,8%. Б. 15%. В. 30%. Г. Понад 45%.
  6. Кому належить Гренландія? А. Данії. Б. Норвегії. В. Ісландії. Г. Канаді.
  7. Скільки жінок з п’яти осіб, яким більше 100 років? А. 1. Б. 2. В. 3. Г. 4.
  8. Скільки серій у серіалі «Доктор Хаус»? А. 55. Б. 77. В. 155. Г. 177.
  9. Подружка Міккі Мауса. А. Мінні. Б. Вінні. В. Дейзі. Г. Гуфі.
  10. Найбільший літаючий птах Австралії. А. Баклан великий. Б. Орел. В. Пелікан. Г. Яструб.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №27: 1. А. 2. Б. 3. А. 4. Г. 5. Г. 6. А. 7. Г. 8. Г. 9. А. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,