10 причин, чому людям легко, приємно і вигідно голосувати за Віктора Мельника

10 причин, чому людям легко, приємно і вигідно голосувати за Віктора Мельника

1. Віктор Мельник — свій, місцевий, доступний. Віктор Мельник — один із небагатьох кандидатів у народні депутати (більшість тут не живе), який постійно живе на території округу №65. Він народився в Ємільчинському районі в селі Рудня-Іванівська. Тут досі мешкають його батьки. Сам Віктор Мельник живе в Городниці. У Віктора Сергійовича велика сім’я: четверо дітей і багато онуків. У нього багато друзів, які зараз допомагають йому перемогти на виборах та надають як матеріальну, так і моральну підтримку. Приєднуйтесь!
2. Віктор Мельник — ефективний керівник. Усе життя він пропрацював у місцевих лісгоспах, переважно Ємільчинському. Трудовий шлях почав відразу після армії, в 1989 році, і від простого робітника нижнього складу доріс до директора ДП «Городницьке лісове господарство». Тут уже 12 років він розвиває господарство, тому багатьом Мельник відомий як ефективний і справедливий керівник. За ці роки підприємство стало успішним і процвітає.
3. Віктор Мельник — практик, а не демагог. Нашого кандидата у 2015 році обрали в Житомирську обласну раду, тому вже має досвід депутатської праці, але не має корупційних зв’язків, якими обросли народні депутати за десятки років перебування у владі. Зараз іде в народні депутати, щоб змінити обличчя центральної влади і зробити її ближчою до простих людей. Те, чого не зробили політики минулого, зробить Віктор Мельник.

4. Віктор Мельник захищає інтереси земляків. Завдяки його наполегливим запитам і групи депутатів Житомирської обласної ради, відновлене будівництво хірургічного корпусу в складі міськрайонного територіального об’єднання. До цього будівництво було заморожене через нестачу коштів, але зараз йдуть роботи. Так само, завдяки допомозі Віктора Мельника, відновили міст у Новограді-Волинському, що був зруйнований під час весняної негоди.
5. Віктор Мельник — за якісні дороги. Майже всюди дороги потребують якісного ремонту. Віктор Мельник часто докладає зусиль, щоб з обласного бюджету виділяли кошти на відновлення дорожнього покриття. Нещодавно завершили ремонт дороги між селами Майстрова Воля — Ярунь. Це — непоодинокий випадок: з 2015 року на вимогу депутата облради Мельника відремонтували кілька десятків кілометрів доріг, які з’єднують села й селище округу.
6. Віктор Мельник — за розвиток спорту. З 2018 року він є президентом ФК «Полісся», що у рідній Городниці. 28 червня футбольний клуб, дійшовши до фіналу розіграшу Кубка Житомирської області, поступився в овертаймі новоград-волинській команді «Звягель», якою керує його близький друг і наставник Степан Нусбаум. По допомогу до Мельника звертаються й представники інших видів спорту та неодмінно отримують її.
7. Віктор Мельник підтримує молодіжні проекти. Уже другий рік поспіль у Новограді-Волинському проводиться грандіозний фестиваль Lesia Grand Fest. Організовує його «Фундація Широкопояс», і щоразу підтримку надає Віктор Мельник. Місцеві творчі колективи підтвердять: звертаючись до Віктора Мельника, вони завжди можуть розраховувати на його допомогу й підтримку.

8. Віктор Мельник — освічена людина. Усе своє трудове життя він працює за першою спеціальністю, яку здобув у 1984-1989 роках у Малинському лісотехнічному технікумі. А у 2012 році, працювавши директором лісгоспу, вирішив підвищувати свою освіту й закінчив Академію праці і соціальних відносин, спеціальність «Фінанси і кредит».
9. Віктор Мельник — безпартійний самовисуванець. На відміну від кандидатів, висунутих партіями, Мельник максимально зацікавлений у захисті інтересів своїх виборців. Йому не доведеться розриватися між партійною дисципліною й турботою про округ. Віктор Мельник — це захист інтересів округу, це турбота про жителів, це створення нових робочих місць із гідною зарплатнею саме на Звягельщині.
10. Віктор Мельник — чуйний і відповідальний. Його визначною рисою є обов’язковість. Якщо він щось пообіцяв, то неодмінно зробить. Керівники шкіл, дитячих садків, громадських організацій, творчих і спортивних колективів часто звертаються до нього по допомогу й отримують її. Уже багато років життєвим кредо Мельника є вислів: «Не словом, а ділом!». Настав наш час допомогти Мельнику в його перемозі!
Віктор Мельник — найкраща альтернатива політикам, до яких у вас давно немає довіри. Наш кандидат — найкращий вибір тих, хто прагне змін та оновлення у владі!
За свого! За зміни! За оновлення!

Павло КЛИМЕНКО
Фото з архіву