Золота молодь звягельщини-2019

Золота молодь звягельщини-2019

ЗНАЙОМТЕСЯ: МЕДАЛІСТИ МІСТА І РАЙОНУ
Пролунав останній дзвоник, відшумів випускний бал, і перед кожним із учорашніх школярів відкриваються двері дорослого життя. Яким воно буде, значною мірою залежить від них самих. Адже шкільні роки, коли вони перебували під постійною опікою батьків та вчителів, залишаються у минулому. Водночас кожен із випускників покидає школу не з порожніми руками, а маючи багаж знань і вмінь, які, маємо надію, не раз допоможуть молоді у виборі правильних життєвих рішень.
Звісно, що не завжди оцінки в атестаті відіграють визначальну роль у подальшому житті людини. Втім, школярі, котрі щороку демонстрували найвищий рівень знань із кожного предмету, без сумніву, заслуговують на особливу повагу.
Які вони — щасливі володарі золотих та срібних медалей? Відповідь на це питання дає газета «Звягель», представляючи вашій увазі нашу традиційну рубрику, підготовлену спільно з інформаційно-методичним центром управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради та методичним центром відділу освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації.























































































ЧУМАК Анна, Ліцей №1, золота медаль


— Хочу вступити у престижний університет, займатися улюбленою справою. Мрію подорожувати, але серцем линутиму до рідної домівки.


ДАНЮК Діана, Ліцей №1, золота медаль


— Переможниця і призерка олімпіад із математики, української мови, географії, хімії. Хочу подякувати рідним, які підтримували мій вибір.


ШУЛЯК Анастасія, Ліцей №1, срібна медаль


Настя із задоволенням читала енциклопедії, впевнено йшла до мети. Захоплюється танцями і спортом. Прагне працювати на телебаченні.


КОСТЯК Марина, ЗОШ №2, золота медаль


Марина — неодноразова переможниця Всеукраїнських, обласних конкурсів та олімпіад. Мріє стати успішною людиною.


МУХІНА Ангеліна, ЗОШ №2, золота медаль


Захоплюється танцями, які відкривають її по-новому. Її старанність — це перемоги в конкурсах та олімпіадах. Мріє, щоб її родина була по-справжньому щасливою.


НОВИЦЬКА Марина, ЗОШ №2, золота медаль


Мрійлива, чутлива, ніжна натура. Захоплюється вивченням мов, історією свого народу. Хоче реалізувати давню мрію мами — відвідати Париж.


КАЛЕТИНЕЦЬ Богдан, Ліцей №4, золота медаль


— Моя мета — бути освіченою людиною, мати престижну роботу. У майбутньому бачу себе адвокатом. Окрім того, мрію стати видатним письменником.


КАШПУРЕНКО Тетяна, Ліцей №4, золота медаль


— Хочу працювати у сфері економіки. Люди такої професії мають аналітичний склад розуму, стратегічне мислення, уміють ризикувати. Нехай задумане здійсниться!


МЕЛЬНИК Анастасія, Ліцей №4, золота медаль


— Десятиліття я прямувала до своєї мети і впевнилася: наполегливість допоможе у здійсненні задумів. Прагну прославити рідну державу. Випускники, творімо історію разом!


ЩУРУК Катерина, Ліцей №4, золота медаль


— Моя життєва позиція — розвиток і підкорення нових вершин. Професію хочу пов’язати з вивченням іноземних мов, щоб світ став більш відкритим для мене.


КОРАБЛІНА Анастасія, Ліцей №4, срібна медаль


— Я вдячна всім, хто підтримував мене протягом років навчання. Особливо — моїй сім’ї, яка мотивувала не здаватися і рухатися вперед.


МАКАРЧУК Ірина, ЗОШ №6, золота медаль


— Рідна школо! Дякую за чарівний світ дитинства, юності! Ми дістаємо від життя те, до чого прагнемо. Моє покликання — це архітектура.


КАЙДАЛОВА Дар’я, ЗОШ №7, золота медаль


Даша гарно декламує вірші і є переможцем конкурсів поетичного слова. Це визначило вибір професії: дівчина хоче стати філологом.


ЛАВРЕНЮК В’ячеслав, ЗОШ №7, золота медаль


В’ячеслав — позитивний, життєрадісний, порядний. Він збирається вступати до КНУ ім. Т.Г.Шевченка на факультет міжнародних відносин.


ШМІДТ Валерій, ЗОШ №7, золота медаль


Вирізняється високим рівнем інтелекту, творчим, логічним мисленням. Планує стати розробником програмного забезпечення.


МІНГАЛЄЄВА Богдана, ЗОШ №7, золота медаль


Дівчина була постійною ведучою шкільних свят, гарно танцює. Мріє стати лікарем, щоб боротися із хворобами та дарувати радість життя.


БЕРЕГОВИЙ Роман, Ліцей №11, золота медаль


Переможець міської та обласної олімпіад із англійської мови, економіки та фізики. Рік навчався у США. Успішний у спорті.


КУЗЬМЕНКО Катерина, Ліцей №11, золота медаль


Переможець обласної олімпіади з історії, призер МАН, фіналіст проекту «Відкривай Україну». Для Катерини знання завжди були пріоритетом.


ВИСЛІНСЬКА Валерія, Ліцей №11, срібна медаль


Валерія — ініціативна, товариська. Була учасницею шкільного ансамблю «Пролісок» та міського ансамблю «Полісся».


Анна СЕМЕНЮК, Ярунська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


— Успіху завдячую батькам, які в мене вірили, вчителям, які допомагали та навчали. Мрію стати філологом.


МЕНЕС Оксана, ОНЗ «Городницька ЗОШ І-ІІІ ст.», срібна медаль


— Хотіла би професію пов’язати з комп’ютерними технологіями. Вдячна вчителям, які навчили мене наполегливості.