День родини у міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

День родини у міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

У День святих преподобних Петра і Февронії в Україні з 2012 року відзначається День родини. Новоград-Волинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді не виняток, тому в святковий день були запрошені сім’ї демобілізованих учасників АТО та прийомні сім’ї.
Цікаво, що День родини припадає на день Петра і Февронії, покровителів сім'ї та шлюбу. Саме шлюб Петра і Февронії є зразком християнського шлюбу.
Святковий захід розпочався з вітального слова директора Новоград-Волинського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Антоніни Лапинської, яка представила присутні родини та привітала всіх зі святом.
Згодом талановита звягельчанка, солістка ансамблю «Ордана» Марія Обухова, подарувала присутнім виконання пісень, що проймають до глибини душі. Кожна з сімей представляла свій родинний герб, розповідали історію створення власних сімей, родинні гасла та ін. Потому відбулася лотерея з розіграшу подарунків.
Варто зауважити, що даний святковий захід пройшов у теплій та дружній атмосфері, усім було цікаво послухати родинні історії, оскільки саме з них і починається Україна — її історія, традиції та культура.
Новоград-волинці, нехай родинне тепло і затишок завжди зігрівають ваші серця, любов і злагода панують у сім’ях, здоров’я, щастя, добробут і оптимізм не залишають ваших осель!
Дякуємо за чудову фото-зону Анні Гевко та за гарні фотографії Наталії Гічун.
Антоніна ЛАПИНСЬКА, директор Новоград-Волинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді