«Я вірю, що саме такі, як В.Л.Весельський, змінять нашу країну на краще!»

Сьогодні я — пенсіонер, яких у Новограді-Волинському тисячі. Тож, хочу з усіма читачами поділитись своїми думками. Адже я познайомився з Віктором Леонідовичем Весельським, коли наприкінці 80-их років він прийшов у наше місто на посаду головного лікаря центральної районної лікарні (пізніше стало міськрайТМО). Тоді зводили лікувальний корпус, у будівництві якого брали участь усі підприємства, сільські господарства міста і району. А я відповідав за це будівництво, приймав його, тож, спілкувалися ми часто і по ділу. Бачив, як він, молодий, заповзятий, не шкодував власної енергії, часу, поводився, як справжній господар. І наша лікарня стала однією із кращих в Україні!
Його помітили і взяли на посаду заступника міністра охорони здоров’я України. Так Віктор Леонідович набував досвіду, зростав професійно. І високі щаблі його посад у столиці — яскраве тому свідчення. Та де б не працював, для нього на чільному місці було здоров’я людини. І він не дивився, яку посаду займала та чи інша людина, котра звернулась по допомогу, а рішуче і конкретно допомагав усім. Тисячі оздоровлених по всій Україні, не тільки з нашого регіону, бо винятків Віктор Леонідович не робив, завжди з повагою ставився до кожного, тож, сьогодні вдячні йому і зі сльозами на очах молять Бога, щоб дарував йому здоров’я і многая літа.
Кілька років тому довелось і мені звернутись до нього. І я побачив, що Віктор Леонідович може вирішити питання медицини на будь-якому рівні. Допоміг він і мені стати на ноги, коли мене, завдяки його клопотанням, прооперував у інституті імені Амосова професор Урсуленко. Таке не забувається. До речі, допомагав пізніше і всій моїй родині.
А сьогодні на посаді Новоград-Волинського міського голови Віктор Леонідович добився продовження будівництва хірургічного корпусу, що так необхідний людям, прозорого офісу для полегшення прийому населення. Чистотою, затишком вражають заквітчані вулиці міста. Звичайно, коли в країні іде війна, і скрізь — матеріальна скрута, враз змінити наше життя на краще важко. І хоч, як кажуть, «заїдає» побут, В.Л.Весельський поступово виконує намічену програму щодо соціальної перебудови міста, хоч це і складно, дбає про нього.
Тому я бачу у Весельському не тільки великий досвід, а й величезний потенціал: розумний, високоосвічений, працездатний, поміркований, він може передати молоді, котра прагне змін, усе найкраще, заради чого трудиться і живе. А філософія його душі — аби людям жилося краще, і щоб вони були здоровими. Такі, як Віктор Леонідович, особливо багато можуть ще зробити в медицині країни, у розробці нових проектів і планів стосовно оздоровлення населення. І це не просто порожні слова, тому що не раз підтверджував своїми діями, повертаючи для багатьох і багатьох, як мовиться, зорі в небеса — тобто, рятуючи від смерті, даруючи життя.
Ось чому я переконаний: саме такі, як Віктор Леонідович Весельський, справді можуть змінити нашу країну на краще. Тож, повірмо в нього і зробімо свій вірний вибір на виборах!
Анатолій Андрійович КОНСТАНТИНОВ, ветеран праці, з 1984 року — три каденції заступник міського голови, мешканець міста Новограда-Волинського