Ще дві новинки від Новоград-Волинського хлібозаводу

На сьогодні дуже складно, при різномаїтті на полицях супер-маркетів широкого асортименту хлібобулочних виробів та здоби, здивувати новинкою споживачів, які стають усе більш вибагливими до смакових та споживчих властивостей виробів, дбаючи, перш за все, за здорове харчування.
І саме тому спеціалісти ПрАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» постійно враховують побажання покупців при розробці нових виробів, включаючи в рецептури натуральні, корисні для здоров’я складові.
Так, незабаром на полицях магазинів споживач зустріне наші новинки — хліб «Смакота» та батон «Нарізний молочний».
До складу хліба «Смакота» входить: олія соняшникова (збільшує термін зберігання свіжості виробу) та житній карамельний солод, який володіє цінними поживними властивостями та містить у своєму складі багато життєво важливих для людини розчинних речовин, мікроелементів, фосфор, магній, селен, кальцій, вітаміни групи В і вітамін Е та великої кількості білка, додавання солоду в хліб надає йому ніжний смак та аромат із легкою, еластичною м’якушкою.
А до складу батона «Нарізного молочного» включено: молоко сухе знежирене, яке володіє цінними для організму властивостями, воно в цілому легше звичайного, тому є корисним продуктом для людей із чутливим шлунком, а саме: при підвищеній кислотності шлунку, оскільки знижує його секрецію, а також благотворно впливає на серцеву систему. Випечений батон має приємний смак молока, еластичну м’якушку.
Фахівці хлібозаводу бажають Вам здоров’я і задоволення від вживання наших новинок. Смачного!!!
В.А.КОРНІЙЧУК, начальник лабораторії