Туристичний вказівник є. Чекаємо туристів

Туристичний вказівник є. Чекаємо туристів

У центрі Новограда-Волинського встановлено туристичний інформаційний вказівник. Він розміщений на алеї неподалік від свого «колеги», що інформує про міста-побратими Новограда.
На новому вказівнику містяться написи українською та англійською мовами про міські туристичні об’єкти, вказано напрям руху до них і відстань.


Виготовлення та встановлення вказівника обійшлося відносно недорого — біля двох тисяч гривень. Про це повідомила заступник міського голови Оксана Гвозденко в ході одного із засідань оргкомітету свята «Лесині джерела».
Містяни по-різному відреагували на новинку. Зі знаком «плюс» відзначають вигляд вказівника — на противагу окремим пам’ятникам і скульптурам, що були підняті на сміх городянами. З іншого боку — новоградці зауважують низький рівень туристичної привабливості міста. «Хоч розірвись — чи в музей іти, чи на автовокзал», — зіронізувала одна з дописувачок у соцмережі.
Як нагадують у відділі інформації та зв’язків із громадськістю міської ради, цього року місто Новоград-Волинський брало участь у проекті телеканалу 1+1 «Громада на мільйон. Спеціалісти». Одним із завдань проекту було встановлення туристичного інформаційного вказівника. Наразі розробляється проект щодо встановлення подібних вказівників і в інших частинах Новограда-Волинського.
Олег БРЮХАНОВ