У медичних закладах Новограда-Волинського проводяться ремонтні роботи

У медичних закладах Новограда-Волинського проводяться ремонтні роботи

Начальник відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради Любомир Дутчак оглянув хід проведення ремонтних робіт у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії лікувального корпусу комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайТМО». На капітальний ремонт, який має бути завершено на початку серпня, з міського бюджету було виділено 1 млн. грн.
У блоці інтенсивної терапії вже відремонтовано стіни, стеля та підлога, також замінено інженерні мережі, вікна і двері, встановлено нове устаткування підведення кисню та інших газів до операційної та палат. Наразі здійснюється монтаж нової вентиляційної системи.
Також посадовець оглянув приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини №7 КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», що розміщується в поліклінічному корпусі. Роботи з капітального ремонту, на які з міського бюджету було виділено 450 тис. грн., виконані майже наполовину і далі продовжуються.
830 тис. грн. із міського бюджету виділено на придбання для міськрайТМО обладнання і предметів довгострокового користування (фетальний монітор для пологового відділення, комплект обладнання для лапароскопії, комплект обладнання для цистоскопії).
Крім того, за кошти міського бюджету закуплено і встановлено у травматологічному відділенні систему цифрової візуалізації рентгенівських зображень вартістю 560 тис. грн., що значно покращує якість рентгенівських знімків та зменшує дозу опромінення пацієнта. Також у рентгенологічних кабінетах міськрайТМО капітально відремонтовано вентиляційні системи на суму 200 тис. грн.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради