29 липня в Новограді почнуть ремонтувати вулицю Житомирську

Про це повідомляє управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради.
«У зв’язку з проведенням капітального ремонту вул.Житомирської (до буд. №55), вул.Пушкіна (до буд. №36), вул.Шевченка (від буд. №5/1 до буд. №37/2), буде частково обмежений рух по вищезазначених вулицях, починаючи з 29 липня до кінця вересня 2019 року.
Першою ділянкою робіт визначено вул.Житомирську, починаючи від перехрестя вул.Волі-Житомирська до перехрестя вул.Сагайдачного-Житомирська і далі до перехрестя вул.Пушкіна-Житомирська.
Схема об’їздів (по ділянках) буде уточнена розпорядженням міського голови.
Звертаємось до громадян та жителів вищезазначених вулиць і провулків із проханням поставитись із розумінням до цієї ситуації», — йдеться в повідомленні управління.
Нагадаємо, вищезазначені вулиці повинні були капітально відремонтувати ще в минулому році. Однак чотири оголошені облдержадміністрацією тендери зірвалися. Спочатку потенційних учасників не задовольняла надто мала сума, виділена на ремонт (біля 11 млн. грн.), а під кінець року, коли суму збільшили, — терміни (за два місяці, що залишалися до кінця року, можна було не встигнути освоїти бюджетні кошти).
Олег БРЮХАНОВ