Під «мухою» спалив авто та займання сараю: новоградські рятувальники ліквідували дві пожежі

Під «мухою» спалив авто та займання сараю: новоградські рятувальники ліквідували дві пожежі

25 липня, о 18 годині 32 хвилини, Служба порятунку «101» отримала інформацію про пожежу дерев’яної господарської будівлі у селі Чижівці Новоград-Волинського району.
Про це рятувальників сповістили очевидці, які проходили повз будівлю та побачили велику хмару диму над нею.


Коли пожежники прибули на місце події, то виявилося, що горіли господарські будівлі, розташовані у споруді загальною площею 90 кв.м. Там під одним дахом знаходилися сарай, сінник та гараж. На місці пожежі вже працювала пожежна команда місцевої нафтоперекачувальної станції на власній автоцистерні.
Силами рятувальників о 18:54 пожежу було локалізовано, а о 23:05 — ліквідовано. Внаслідок пожежі загиблих чи травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити одне з приміщень, 3 т сіна та 1 т соломи. Десятки інших господарських будівель, розташованих навколо осередку займання, вогнеборцям вдалося врятувати.
Окрім цього, під час тушіння пожежі до рятувальників приїхав переляканий молодий чоловік, який повідомив, що у сусідньому селі горить автомобіль: водій напідпитку переплутав педалі та на своєму авто ВАЗ 2111 в’їхав у дерево. Чоловік обійшовся лише подряпинами, а рятувальники загасили палаючий транспортний засіб.
04141.com.ua