www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 31/2019

02 Серпня 2019 | Оприлюднив: | 11 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Дуже знайома людина близьких поглядів. А. Свій у поліно. Б. Свій у фанеру. В. Свій у дошку. Г. Свій у тирсу.
  2. У якому морі найсолоніша вода? А. Чорному. Б. Білому. В. Жовтому. Г. Мертвому.
  3. Звертання до заміжньої жінки в Італії. А. Леді. Б. Фрау. В. Донна. Г. Синьйора.
  4. Результатом переробки якого злаку є пшоно? А. Пшениці. Б. Вівса. В. Жита. Г. Проса.
  5. Країна з лівостороннім рухом. А. Австралія. Б. Австрія. В. Іран. Г. Франція.
  6. Що є в організмі людини? А. Ліктьове блюдце. Б. Колінна чашка. В. Хребетна ложечка. Г. Черепний чайник.
  7. Що традиційно роблять англійці о 5 годині вечора? А. Лягають спати. Б. Обідають. В. П’ють чай. Г. Співають гімн.
  8. Інша назва нітрату срібла. А. Ляпіс. Б. Окалина. В. Купорос. Г. Сурик.
  9. Хто носив ім’я Океан у давньогрецькій міфології? А. Гігант. Б. Циклоп. В. Герой. Г. Титан.
  10. Який інструмент прославив Стейнвея? А. Саксофон. Б. Рояль. В. Акордеон. Г. Орган.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №31: 1. В. 2. Г. 3. Г. 4. Г. 5. А. 6. Б. 7. В. 8. А. 9. Г. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,