Проводяться роботи з улаштування та прибирання території полігону ТПВ

Комунальним підприємством «Шляхрембуд» з 1 січня офіційно прийнято на утримання та експлуатацію полігон твердих побутових відходів в урочищі Ржатківка, який до того, згідно з угодою, перебував на утриманні у ТОВ «Міськкомунсервіс».
6 червня, під час пленарного засідання 32-ї сесії міської ради сьомого скликання, з міського бюджету було виділено 420 тис. 700 грн для улаштування та прибирання території полігону ТПВ.
Як зазначив заступник директора КП «Шляхрембуд» Володимир Андрощук, для належного забезпечення функціонування полігону ТПВ у комунальній власності немає відповідної спецтехніки (компактор, ваги), тож для зазначених цілей було укладено договір із ТОВ «Новоград-Волинський каменедробильний завод» на залучення бульдозера для прошаровування побутових відходів грунтом, а також — на закупівлю щебеневих матеріалів для підсипання під’їзних шляхів до полігону.
Ще один договір комунальне підприємство уклало із ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» щодо залучення двох одиниць спецтехніки (КАМАЗа та навантажувача) для перевезення сміття на території полігону. Крім того, на об’єкті працює КАМАЗ, який перебуває на балансі КП «Шляхрембуд».
Станом на 24 липня проведено роботи з облаштування під’їзних шляхів до полігону ТПВ та розчищено значну частину території від сміття.
Роботи продовжуються із залученням спецтехніки КП «Шляхрембуд» та ТОВ «Новоград-Волинські шляхи».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради